Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z dzieckiem potrzebuje pilnej porady

Polecane posty

Gość gość

Witam , Mój synek ma 13 msc i od pewnego czasu ma często takie dni że chodzi jak pijany albo wcale nie ma siły ustać na nogach czy siedzieć bez pod parcia , byłam nawet z tym u lekarza a on kazał dawać mu D3 i miało to pomóc i nic nie pomaga . Czy spotkał się już ktoś z takim przypadkiem .?

Gość gość
idź jeszcze raz do lekarza. niech ci da skierowanie na badania do specjalisty.

Gość gość
idz jeszcze raz do lekarza

Gość gość
Byłam wiele razy ale ona twierdzi ze nie ma takiej potrzeby że D3 w końcu pomoże , jakoś dajemy mu je od 2 msc i zamiast być lepiej jest coraz gorzej . Znam swoje dziecko wiem że jest z nim coś nie tak .

Gość gość
dziecko moze miec zaburzenia z blednikiem,zamiast czekac*****sac po forach,idz do lekarza i zrob mu badania,bo tu lekarzy nie ma,nikt ci diadnozy z kosmosu nie postawi:-o

Gość gość
ale idź do innego lekarza a nie do tego samego myślę że zachowanie które opisujesz nie jest normalne.

Gość gość
Idz prywatnie, nie żałuj kasy! Lekarze pediatrzy na rejionie to o kant d**y potłuc.Biorą kasę za odbędnienie 3 godzin i idą do drugiej roboty.Zapomnieli o przysiędze! Nie jest dobrze, dziecko ma osłabiony kręgosłup.Czy nie sadazałas dziecka na siłę?

Gość gość
idz do innego lekarza, najlpeiej do neurologa dzieciecego

Gość ale bym ci
autorko , takie zachowanie dziecka nie jest czymś normalnym na co pomoże witaminka, zmień lekarza, zrób prywatnie badanie krwi z rozmazem , badanie moczu, potem postaraj się o skierowanie do neurologa

Gość gość
poproś o skierowanie do neurologa, mój synek zaczął chodzić jak miał 11 miesięcy, miesiąc puzniej tez zaczal jakoś słabiej chodzić niby to zauważylam ale nie robiłam z tego problemu, dziś wszystko wporządku

Gość gość
dziwię ci się ,że chodzisz cały czas do tego samego lekarza skoro nie pomógł. masz prawo wybrać innego.

Gość gość
Że jakie problemy .? No ja też uważam że nie jest to normalne zachowanie , jestem młoda i jest to moje pierwsze dziecko ale wiem że jest coś nie tak z moim synkiem . Jak miał 6 msc to główka mu się często pociła i było to na tyle dziwne że tylko z tyłu głowy , po jakimś msc mu przeszło i jak miał 10 msc znów sie zaczeło pocenie tyłu głowy oczywiście przeszło a teraz nie ma siły czasami usiedzieć . :(

Gość gość
też bym poszła prywatnie i to jak najszybciej

Gość gość
Nie sadzałam go na siłę wręcz przeciwnie jeszcze mu zabraniałam siedzieć bo miał ledwie ponad 4 msc jak siadł , starałam się do tego nie dopuszczać . I Tak zrobię pójdę z nim prywatnie do lekarza .

Gość ale bym ci
aaa zapomniałam dodać , Twoj lekarz podejrzewa pewnie krzywicę, dlatego leczy go wit d3, szybko małemu ząbki wyszły?

Gość gość
pocenie u dziecka świadczy o krzywicy, ale najlepiej idz do neurologa