Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamusia1717

mam 17 lat i jestem w ciazy

Polecane posty

mam 17 lat i jestem w ciazy prosze o pomoc****orady wszystkich oraz mlode mamy zeby podzielily sie doswiadczeniem z gory wielkie dzieki

Gość gość
jaki jest Twój kontakt z ojcem dziecka?

Gość hfcs
prowo, nie dajcie się nabrać

Gość gość
a rodzice wiedza?

Gość hbjvhvv
autorko, powiem tak 0/10

Gość gość
Jest w 23 tyg.nie była u lekarza jeszcze.twierdzi że musi z mama iść

Gość Nataaa91
domyslam sie co mozesz czuć. jezeli uprawialiście seks to wiedzieliście jakie mogą byc tego konsekwencje. teraz musicie wziąć za to odpowiedzialność. jezeli wam na sobie zalezy to oboje musicie się z tym zmierzyc. najlepiej gdybyście szczerze ze sobą porozmawiali co dalej chcecie ze swoim zyciem robic(tak zeby dziecko na tym nie ucierpiało, bo ono nic nie zawiniło) i póżniej razem iść do rodziców i im to powiedzieć. najważniejsze zebyś miała w kimś wsparcie, najlepiej w chłopaku

Gość gość
jezeli twoja mama cos podejrzewa to nie boj sie rozmowy z nia. jestes w ciazy, tego juz nie zmieni. moze na poczatku bedzie w szoku ale na pewno cie z tym samej nie zostawi

Gość gość
Tez miałam 17 lat jak urodziłam syna nie mówie ze było latwo,dzis ma 5 lat i nie żałuje że go mam bo kocham go najbardziej na swiecie :) mam jeszcze roczna córke:)

Gość Wojtek 22 lat
Przegrałaś życie :)🖐️

Gość gość
kolejna matka polka,ktora zamiast pomyslec o przyszlosci to obklada sie dzieciorami:-o,i co,potem mamusi podrzucisz,zeby ci odchowala i bedziesz udawac,jaki to trud przejelas na barki?a facet bedzie zasuwal na was,bo do roboty nie pojdziesz,potem kolejna ciaza...a na koncu kopa ci zapali,bo mu zbrzydnie kura domowa:p

no wiesz dlaczego mam dawac mamie na odchowanie akurat moja mama ma co robic w zyciu nie zajmowac sie moim dzieckiem zreszta sama chcem z nim spedzic te cudowne chwile

Gość gość
to jakas moda na te mamuski nastoletnie?Porzadna laska w tym wieku mysli o nauce,zawodzie,przyszlosci,a nawet jesli juz sex uprawia,to przede wszystkim mysli o zabezpieczeniu.Twoj facet to zapewne tez nastoletni tatus:D,raz na doope wlazl i dzieciora zrobil:D🖐️

Gość gość
do wojtek 22 lat. od kiedy dziecko oznacza przegrane zycie? dziecko to jest najwiekszy skarb. mimo młodego wieku. ona nie przegrała zycia, wygrała nowe z dzieckiem

Gość gość
buhahaha dziecko-wygrane zycie.Kobito dziecko to wieczna skarbonka,w ktora inwestujesz i nigdy sie nie zwroci.Tylko te mamuski polki twierdza,ze dziecko to najwieksze szczescie,tylko w ktorym momencie?Uzerasz sie cale zycie i jesli masz szczescie,ze nie chowasz jadowitej zmiji u boku,to pol biedy.Jakie jest w tym szczescie wstawac co noc do rozkrzyczanego bachora,rozhisteryzowanego,gdzie inne mlode spia,bawia sie,chodza do dyskoteki,spotykaja sie ze znajomymi,wyjezdzaja na wakacje.Wy macie osrane pieluchy i jalomuzne od panstwa,bo co druga nie pracuje i czeka na pomoc od mopsa:D

a w czym dziecko przeszkadza? tak samo mozesz imprezowac wyjezdzac na wakacje i wszystko inne a kazda matka koch swoje dziecko ponad zycie wiec dlaczego ma go nie miec? ciekawe co ty bys zrobila gdybys zaszla w ciaze nieplanowana

Gość gość
jezeli ktos jest bezdusznym egoista to potraktuje dziecko jako przeszkode do szczescia

Gość gość
Dziwna sytuacja. Bo dzisiaj pisałaś w drugim temacie że jesteś w 23 tyg ciąży.

Gość gość
egoista?Jak kogos na dzieci nie stac,to niech ich nie robi,i tak sama na starosc zostaniesz,nie licz na dzieci,ze beda sie opiekowac stara mamcia,bezuzyteczna.Teraz jest inna generacja i mlodzi maja w doopie martwic sie o starych:DTy z 2dzieci bylas na wakacjach?juz to widze.Pracy nie masz,siedzisz na lasce faceta i panstwa i na wakacje wyjezdzasz:D:D chyba tych palcem po mapie:D.Dla mnie robcie sobie nawet 5cioro:D

Gość gość
nie ceń innych własną miarą :)

Gość gość
prawda objawiona. kto ma pszczoły ten ma miód, kto ma dzieci ten ma smród

Gość gość
17 lat i bachor, co za wariatka

Gość gość
Dziecko, bez rodzica ginekolog Cię nie zbada, nie ma takiego prawa. A Twój temat już dzisiaj czytałam, w innej kategorii, także w Twoja ciążę nie wierze, lepiej weź się za naukę dziewczyno.