Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierniczka90

Torty artystyczne bardzo proszę o kilka odpowiedzi

Polecane posty

Gość cukierniczka90

Witam. bardzo proszę Was o odpowiedzi na kilka pytań, bardzo dla mnie ważnych, dotyczących mojej pracy oraz pasji. Wykonuję torty artystyczne, i zastanawiam się, jakie jest na nie zapotrzebowanie? W związku z tym, proszę, napiszcie: -Jak często zamawiacie torty? -czy wolicie torty artystyczne (3D, figurki i inne bajery) czy wolicie tradycyjne? - czy preferujecie torty w stylu angielskim (z lukrem plastycznym) czy jednak śmietanowe? - Przykład: Zamawiacie tort dla dziecka, na 15 osób, śmietankowo-truskawkowy, z ulubionymi postaciami z bajki. Ile bylibyście w stanie zapłacić za taki tort? - Jak daleko bylibyscie w stanie dojechać po tort? -czy preferujecie inne słodkości, jeżeli tak, to jakie (np. ciasteczka, muffiny, praliny) -skąd jesteście (województwo) ​Bardzo Wam dziękuję za pomoc :)

Gość Jasiax
Zamawiam na urodziny, czasami imienimy i różne imprezy typu wieczór panieński. W roku moze nazbiera się z 10 tortów. Zamawiam w zaprzyjaźnionej cukierni, płacę 35 zł / kg, torty są pyszne, ale tradycyjne, bo takie wolę, choć nie raz jadłam piękny angielski tort który był również pyszny. Za dobry, piękny tort mogłabym zapłacić do 150 zł, więcej chyba bym nie dała, chyba że by mi bardzo zależało. Mieszkam w małopolsce i raczej daleko po tort bym nie pojechała (po zwykły tort) ale jak to by był tort jakiś specjalny lub ważny dla mnie to pojechałabym chyba każdą droge, a tak serio to max 70 km, ale czy taki tort wytrzyma drogę? Raczej wątpie, pewnie bym nie ryzykowała. Lubię mufinki tradycyjne i kartofelki. Otwierasz cukiernie?

Gość kkk001
Godne polecenia torty artystyczne robią oni https://e-torty.pl/ . Smaczne,wizualnie zapierają dech- nie żartuje. Ich kolejnym plusem jest to,że dowożą torty