Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak co sądzicie pomóżncie

Polecane posty

Gość gość

otóż składa życzenia urodzinowe byłej dziewczynie co prawda przez facebooka.... ukradkiem dopatrzyłam i musiał dać mi popatrzeć ale zaraz wylogował się z facebooka.... nie wiem co sądzić.... mieszkamy ze sobą od ok 1,5 roku... czuję niepokój?! pokłóciłam się z nim o to. dla niego to normalne dla mnie nie. nie wiem pomóżcie co o tym sądzić?.... dodam że jest idealnie tylko dały mi do myślenia takie jego gesty.

Gość gość
i co z tego? może rozstali się w dobrych relacjach, może się kolegują? czemu ma nie złożyć życzeń? to ładnie z jego strony. gdyby ciebie zaniedbywał i pisał do eks, to inna sprawa, ale mówisz, że jest idealnie, tylko to jedno c**przeszkadza. dam ci radę, nie wymyślaj problemów na siłę.

Gość gość
heeh nie pociesze cie wcale , to typowe dla takich typowych ok*****encow co to mysli moze ja "przerobie" i zalicze obie- dlaczego nie jak sie uda hee he ... tamtej w tym czasie bedzie opowiadal gadki o twojej glupocie itd. a po pewnym czasie powie ci o tym ze od kilku lat roochal tamta i wlasciwie to ona lepiej to robila od ciebie ! a wlasciwie to sie w niej juz zakochal ... i to z twojej winy bo bylas glupia i smieszna idijotka jakich malo !!! znam zycie moj byly zawsze chcial sie ze mna spotkac chocby pogadac - DLA MNIE CEL JEST WIADOMY !!!

Gość gość
Dobrze C****sze gość z 17.47. Myślę, że fajnie to świadczy o Twoim chłopaku, o jego kulurze i dobrym wychowaniu. Ludzie rozstaja się nie zawsze "na wojennej ścieżce". Uważam nawet, ze to miły gest z jego strony i neutralny - bo na facebooku jak piszesz. Nie bądż małostkowa i za przeproszeniem "jedzowata". Zakładając - czego Ci oczywiście nie życzę -, że i Wy sie ewentualnie kiedyś rozstaniecie...nie byłoby Ci miło i ciepło koło serdeucha, że pamieta o Twoim święcie mimo, że nie jesteście juz razem? A Twoja - uważam - nieuzasadniona zazdrość może "nadpsuć" to idealnie miedzy Wami.

Gość gość
mój nie ma żadnego kontaktu ze swoimi ex. Zamordowałabym go, gdyby składał im życzenia

Gość gość
no właśnie - tej ex też jest "ciepło koło serducha" że chłopak o niej pamięta i Bóg wie co sobie wyobraża - że myśli o niej itd. Zaraz się zacznie "dzięki za życzenia, co u ciebie"

Gość gość
Gościu z 18.26 nie mierz wszystkich jedna miarką - albo - nie odwołuj sie do osobistych doświadczeń. Naprawdę ludzie sa różni.Dziewczyna pisze, że jest między nimi idealnie i są ze soba juz jakiś czas. Jest z nia a nie z eks. A poza wszystkim o jakosci związku świadczy taki "drobiazg" jak wzajemne zaufanie. Aaaa ... i nie wszystkie eks rozmyslają tylko o tym jakby tu na nowo wrócić do byłego. Moze masz inne osobiste doswiadczenia, ale zapewniam Cie , że to nie reguła.

Gość gość
wystarczy poczytać inne wątki - jakikolwiek kontakt z ex nie jest pożądany

Gość gość
mi to by latało, może rozstali się w zgodzie i dlaczego od razu wszystko wymazywać z pamięci, jeśli się ma zaufanie to takie życzenia niczemu nie grożą

Gość gość
A TO CIEKAWE SPOSTRZEZENIA MACIE - ja wlasnie jestem po rozwodzie mam nowego wspanialego faceta ktory nie mysli mnie zdradzac w przeciwienstwie do exa - i co za namowa np. syna miala bym sie z nim spotykac aby przypominac sobie dramat albo aby moj obecny zazucil mi zdrade ?- co tamten chetnie by chcial z pewnoscia !

Gość gość
nawet dawal by jakies preteksty aby rozzjeebac mi nowy zwiazek no i gdybym tak sie np. spotkala z bylym i napieerrdollil by glupot tu i owdzie tz. ploty to z pewnoscia bylyby problemy i moj nowy zwiazek moglby sie rozjj***ac z glupoty a tak moj ex wie ze ta bajka jest SKONCZONA i NIE ma zadnej szansy na nic juz nigdy !!!

Gość gość
i co z tego, ja trzymam z moimi dwoma byłymi