Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko nie chce spiewac w kosciele

Polecane posty

Gość gość

Witam,nie wysmiejcie mnie prosze,moj skarb ma 2,5 roku,mowi,spiewa,umie na pamiec niektore piesni spiewane w kosciele uczylam go w domu,ale w kosciele milczy jak zaklety,nie wiem co robic,chce aby inni widzieli jakie mam madre dziecko al on milczy jak zaklety,juz nie mam sily,co robic?

Gość gość
moj nawet modlic sie nie chcial,jak spralam mu raz dupsko za kosciolem zaczal recytowac pana tadeusza choc nigdy sie go nie uczyl:)

Gość gość
Mam nadzieję że to prowo, daj mu spokój babo! Jak będzie chciał śpiewać to będzie śpiewał! Sam jeszcze nic nie rozumie, a Ty już robisz z niego katola. Żałosne :o

Gość gość
a moze tak dac mu zyc?nie chce-nie zmuszaj.

Gość gość
Robie katola?on jest katolikiem tepa idiotko i bedzie robil i wierzyl w to co ja chce jako rodzic!

Gość gość
jak dac zyc?od tego chodzi do kosciola zeby sie modlic i niech sie uczy

Gość gość
biedne dziecko:O

Gość gość
sama sobie śpiewaj, to może podchwyci

Gość gość
Kurde mój skarb ma 22 i też czub w kościele nie śpiewa,gnój na dodatek do spowiedzi nie chodzi,ja pierdziu muszè gnojowi papę sprać by zamiast na politechnice to w kościele pokazywał mądrość....A takcpoważnie polecam psychiatrę.

Gość gość
po ch*j tu zawracasz d**ę kiedy to jest prywatna sprawa

Gość gość
bo myslalam ze tu siedzą madre matki i kobiety,nie takie fladry co tylko na kosciol pluc potrafia

Gość gość
A pytałaś mądra matko czy dziecko chce śpiewać w kościele pełnym ludzi ba pytałaś dziecko czy w ogòle chce tam isć?

Gość gość
Robie katola?on jest katolikiem tepa idiotko ............i ty na pewno też jesteś katoliczką, bo z takiej wypowiedzi to widać, i na pewno siedzisz w pierwszej ławce

Gość gość
No,tego jeszcze nie bylo zeby matka musiala pytac dziecko czy chce isc do kosciola,haha

Gość gość
Ale się uśmiałam hahaha co za kretynka z autorki.dziecko.uczy pieśni modlitw a ten biedaczek nic nie rozumie!! ciemnogród jak u muzułmanów

Gość gość
Moherowy beret! Biedne dziecko widac ze jestes katoliczka bo tu niby taka swieta a jadem plujesz.

Gość gość
jadem to wy plujecie wasze bahory pewnie pytacie gdzie maja ochote chodzic i tylko tam chodzicie gdzie one zechca?zobaczycie na starosc nie bedzie mial wam kto znicza zapalic na grobie haha

Gość gość
,,bachory,, pieknie wyrazasz sie o dzieciach nic dodac,nic ujac żmijo :)

Gość gość
no język czysto katolicki. Tylko autorko pamiętaj że katolik to nie wszystko by być chrześcijaninem. A nie śpiewa bo może ma tremę,lub nie może wejść w tonację,albo poprostu nie wie jakim głosem ma śpiewać. Barytonów i sopranów tam aż nad to

Gość monis112
Bardzo dobrze, że uczysz dziecko od małego takich rzeczy, ja tez chodzę do kościoła z moim 5 letnim synem i tez staram sie go uczyć ale raz wychodzi a raz nie. Więc daj małemu spokój jak będzie chciał sam zacznie śpiewać Co do ciemnogrodów czy ka k***a nie mogę chodzić do kościoła bo mi jakaś flądra zabroni nazywając mnie ciemnogrodem .... chodzę i tyle moja sprawa a nie wasza. Dzięki takim ludziom jak wy niedługo banda muzułmańskiej dziczy wpadnie do nas i nie będziecie mieli wyboru bo wam łuby poucinają jak to jest tutaj w uk Wtedy zobaczymy jakie z was wojowniczki.

Gość gość
nastepna dewotka :D

Gość gość
A autorka chodzi z dzieckiem do kosciola na pokaz po to zeby wszyscy widzieli jakie ma madre dziecko żal

Gość gość
Ależ moniś możesz sobie chodzić nikt tobie nie broni ale do cholery wyżalanie się baby na forum bo jej dzieciak wstydzi się a może boi w kościele pełnym ludzi to już inna sprawa.Dzieciak ma 2ipół roku niech się babsko w łeb puknie.

Gość gość
toż nie od dziś wiadomo że to zbiorowe miejsce lansu

Gość gość
przez takie cos dziecko zniecheci sie do katolandu i zostanie muzlumaninem:) btw nie czaje,jak beda w kraju katolicy to odepra muzlumanizm a ateisci nie i dadza sie wciagnac?predzej katol przejdzie na islam bo to podobna religia niz wyzwolony madry ateista da sie wciagnac w inne religijne szambo:)

Gość gość
Akurat ja nie chodzę dla lansu do kościoła i idę wtedy kiedy czuje taka potrzebę a nazywanie nas dewotami wcale mi nie przeszkadza bo wali mnie to. Mogę być dewotka ale nei zgodzę się z tym że islam jest taki sam jak katolik bo to bzdury a ateiści to ludzie lansu teraz fajnie być ateistą bo to takie modne a katolików nazywacie ciemnogrodem ach bo wy takie nowoczesne wszystkie ja was nie oceniam i wy nie oceniajcie mnie mam ochotę to chodzę wy nie macie to nie chodzicie. Mieszkam w uk i widzę co tutaj muzułmanie wyczyniają w Polsce jeszcze nie macie z takimi do czynienia więc coś na ten te,mat wiem ale to już inna gadka. Kiedyś poszłam do sklepu po zwykłe głupie kabanosy, oczywiście w sklepie sprzedaje ciapak i gada do mnie, że Allah da mi kare za to, że żywię się taka kicha lub kiedy kupuje piwo to ich Bożek to widzi i już jestem stracona powinno się mnie w lochach więzić i taka kobieta jak ja(je kabanosy i pije piwo ) byłabym u nich ukamienowana. To się dopiero nazywa ciemnogród bo u katolików tego nie widziałam jeszcze. Wole nachlanego katolika niż trzeźwego ciapaka.(a to tak od siebie)