Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość27

czy myślicie że mi się to opłaca

Polecane posty

Gość gość27

Jestem strasznie szczupła, noszę rozmiar spodni 34 ale spódnicy nie mam poprostu ani jednej w domu bo wszystko jest na mnie za duże, wisi mi to na tyłku. Chciałabym czarną krótką, ładnie dopasowana spódniczke. Taka trochę na elegancko trochę na sportowo bo z kieszonkami i tak ładnie pomarszczyć przy kieszeniach. Coraz częściej myślę iść do krawcowej i może uda jej się coś takiego uszyć żeby nie wisiało mi to na tylku. Tylko kompletnie nie znam nazw materiałów, nie mam żadnej sprawdzonej krawcowej więc też ryzyko bo nie wiadomo co z tego wyjdzie. Ale moje pytanie jest takie czy wogóle mi się opłaca takie szycie, i żebym nie zapłaciła za kawałek materiału ponad 100zł. Ktoś z was szył coś podobnego. Byłyscie zadowolone? udało się zrobić to tak jak sobie wyobrażałyscie ?

Gość gość
możesz spróbować

Gość gość27
Ponawiam pytanie. Proszę Doradzcie mi

Gość gość27
up up

Gość gość27
Nikt nic więcej nie doradzi? byłabym wdzięczna za odpowiedzi

Gość gość
mogę ci taką tanio sprzedać:)

Gość gość27
Właśnie w tym problem że wszystkie są na mnie za duże, wszystkie na mnie wiszą nawet rozmiar xs. Jakby się dało to bym sobie już dawno Kupiła. Jestem zmuszona do chodzenia w spodniach:-(

Gość gość27
Ponawiam

Gość gość27
up

Gość gość
poszukaj w necie o polecanych krawcowych w Twoim mieście ja mam w planach szycie bluzki, którą mam w wyobraźni, a w sklepach nie ma takiej mody dobra krawcowa to skarb, sama bym się chciała uczyć szyć próbuj, dobra krawcowa powinna sobie poradzić, ja kiedyś jako dziecko miałam szyte spódniczki, bo nic w sklepach nie było, a ja byłam klocuszkiem a dobry materiał kosztuje, lepiej zapłacić i mieć coś porządnego, niż nosić badziew w zeszłym roku wszywałam poszewkę do długiego płaszcza, poszewkę miałam kupić długą atłasową, ale było warto, płaszcz jak nowy

Gość gość
skoro za duże to może w dziecięcych spróbuj... no nie mów że naprawdę nic nie znajdziesz!

Gość gość27
no serio, podoba mi się ładnie dopasowana spódniczka, w miarę obcisła na tylku. Co mogę kupić w dziecięcym, nie przesadzajmy. Czyli myślicie że takie szycie wychodzi dużo drożej niż kupienie gotowej?