Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anguska

dlaczego współcześni mężczyźni

Polecane posty

Gość Anguska

nie potrafią zadbać o swoje kobiety? nie umieją się nimi zaopiekować, a sami chcą dostawac ta opiekę? gdzie podziali się dzentelmeni, którzy bezgranicznie kochają swoje kobiety, szanują je, są wierni, oddani? gdzie się podział ich honor?

Gość gość
gdzie podziali się dzentelmeni, którzy bezgranicznie kochają swoje kobiety, szanują je, są wierni, oddani? gdzie się podział ich honor? x Chcesz takiego faceta to rusz się z domu i wykaż inicjatywę! Nikt za Ciebie nie będzie budował twojego życia

Gość gość
ja się "ruszam z domu" i wykazuję inicjatywę ale facet albo jest już zajęty albo się boi.. więc jak się okazuje to wcale nie jest takie proste..

Gość annoyer
Beznadziejnie sie rozmnazali to i wygineli. Proste.

Gość gość
annoyer Beznadziejnie sie rozmnazali to i wygineli. Proste. xxx Nawet nie byli wybierani jako partnerzy! to jak mieli się rozmnażać ?

Gość gość
koniobijco, kazda twoja wypowiedz smierdzi na mile netowe w*********j c**** nieudaczniku

Gość gość
przecież nigdy tacy nie byli. za dużo filmów oglądasz

Gość gość
gdzie podziali się dzentelmeni, którzy bezgranicznie kochają swoje kobiety, szanują je, są wierni, oddani? gdzie się podział ich honor? x Tacy dziś nie mają brania przecież

Gość gość
tez mam takie pytanie! miałam jednego faceta w zyciu który potrafil o mnie zadbac, a reszta to same c***y lacznie z moim mezem. Panowie, gdybyście umieli dbac o swoje kobiety to nie musielibyście szukac niczego innego na boku. Ale do tego potrzeba trochę zrozumienia i czasem trzeba się nagimnastykować. Ile z was mezusiow zrobilo choć raz w tym tygodniu zonie sniadanie? Chcecie seksu, ale nie potraficie nic dac od siebie. Gra wstepna to dla was 3 minutowe mietolenie cyckow.

Gość gość
Panowie, gdybyście umieli dbac o swoje kobiety to nie musielibyście szukac niczego innego na boku. " x przyjmij do wiadomosci, ze oni chca miec kogos na boku nie musza szukac(z naciskiem na MUSZA) faceci to zwykly odpowiednik dopodajek :D

Gość gość84
j.w. oraz Tak, jak ktoś pisał, facet, który chętnie by się zaopiekował swoją kobietą teraz nie jest na topie. Tak jak dla pewnej jasności: jest mało prawdopodobne, żeby porywczy cham miał ochotę opiekować się swoją kobietą (o ile nie będzie to droga do osiągnięcia celu, np. łóżka.)

Gość gość
Bo kobiety są teraz beznadziejne? Lewe, nic nie potrafiące, leniwe, roszczeniowe, tylko by leżały i pachniały, a ty rób na nie ile sił?

Gość Kudlata dzeny ale ta prawdziwa
Na mnie nikt robic nie musi. Z moimi milionami, to moglabym was frajerzy kupic, razem z waszym laptopkiem I sodelkiem w ktorym siedzicie. Nieudacznicy, golodoopcy. Ciekawe ktory by mi dorownal kasa I intelektem....bo jeszcze takiego nie spotkalam.....I co wy na to golodoopce?