Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet dziś wrócil do mieszkania i

Polecane posty

Gość gość

Mój chłoopak ma zawsze:wyprane,ugotwane,wyprasowane Staram się jak moge. On mi w niczym nie pomaga. Niekiedy wracam po 20 glodna,zmeczona i nic do jedzenia na mnie nie czeka a on ma zawsze,zawsze ! a dzis postanowilam sie odwdzieczyc i wrocil i nic nie bylo na obiad i on do mnie z pretensjami "gdzie jest obiad?" "ze sie nie spisuje" a ja chcialam tylko,zeby zobaczyl jak to jest a on nadasany chodzil wielce

Gość gość
następnym razem jak wrócisz i on nie zrobi obiadu to powiedz mu, że się nie spisuje, ciekawe co na to powie. nie rób z siebie męczennicy, wymagaj, bo frustracja i tak cię dopadnie w końcu.

Gość gość
A gdzie był dla mnie w.. (poniedziałek, wtorek czy kiedy tam wróciłaś ostatnio)

Gość gość
Typowe prostactwo, wieś. Pasujecie do siebie.

Gość gość
kobiety kiedy wy się nauczycie równo dzielić obowiązki domowe i wymagać od facetów? kiedy do was dotrze że bycie kobietą to nie jest powód do usługiwania? autorko, powiedz że robiłaś już wiele obiadów i że życzysz sobie żeby on jutro przygotował. Ostro trzeba!

Gość gość
niestety, autorka ma mentalnosc typu "ciesze sie, ze ktos mnie zechcial, wiec ja juz dla niego wszystko zrobie i bede sie dobrze spisywac". ewidentnie oni nie sa dla siebie najlepszymi przyjaciolmi tylko taka sztuczna para aby z kims byc.

Gość gość
Ależ durna baba

Gość gość
a ja pracuję i jak wrócę przed moim to robię mu obiad żaden problem. A jak on jest wcześniej robi to on zawsze

Gość gość
Wiele kobiet tak ma. Czy kiedyś rozmawialiście o podziale obowiązków domowych?