Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skromny_facet

Moja przyjaciółka wybiera facetów tylko po wyglądzie a potem się dziwi że traktu

Polecane posty

Gość skromny_facet

ją ją jak powietrze, flirtują z innymi, nic dla niej nie robią. Ona mi się podoba i znamy się od dłuższego czasu. Nie jestem nieatrakcyjny, raczej przeciętny, może troszkę lepiej, ale dla niej to za mało. Jestem za to odpowiedzialny, kształcę się i pracuję, a ona potrafi się umówić z facetem, którego nie zna i wie tylko jak wygląda i spotyka się cały czas z tym samym typem facetów, czyli wysoki i nieskazitelnie przystojny, ja tak nie wyglądam, ale mam atuty, które przyciągają kobiety, wygląd raczej w miarę przyzwoity, ale nie olśniewający i zabójczy, mam za to osobowość i pasję. Ona natomiast przez 2 lata męczyła się z facetem, którego wybrała tylko po wyglądzie, i który tylko pił piwo przed TV i nic więcej, a teraz po dwóch latach męczarni i tego, że ten miał ją gdzieś szuka kolejnego i patrzy TYLKO NA WYGLĄD, znów umówiła się z kimś tego pokroju, a przez długi czas miała pretensje o to co było poprzednio. I co ja mam zrobić?

Gdyby podobał jej się tylko wygląd nie byłaby z nim tak długo, bo przystojnych nie brakuje.

Gość gość
dziwisz jej się :D?! sam jesteś taki sam jak ona - lecisz tylko na ładny wygląd tego pustaka :D

Gość skromny_facet
Nie lecę tylko na ładny wygląd, ona nie jest jakoś specjalnie ładna.

Gość dziuńka1986
kto przyjaciolki nie wyj***e ten nigdy nie bedzie w niebie :D

Gość gość
kochana ,moja znajoma wybira tylko tych ktorzy na nia zwroca uwage ! to dopiero tragedia !!!! gdzie jakas milosc ?! gdzie jakies poczucie szacunku do siebie samej??! k*****a jak te dziewczyny teraz zyja jak dno serio ....brak slow

Gość gość
taaa :D nie wmawiaj nam, że jest paszczurem ale wyrywa przystojniaków :D ciekawa jestem jaką ma fantastyczną osobowość ten pustaczek :D

Gość skromny_facet
Paszczurem nie jest, ale pięknością też nie. Ot gdzieś pośrodku.

Gość gość
nie spotkałam jeszcze pustej przeciętniary wyrywającej przystojniaków. Pusta piękność i inteligentna przeciętniara mogą sobie na to jedynie pozwolić. A ta twoja na pewno nie jest inteligentna :D