Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo

Szukam KOTA PERSKIEGO do oddania

Polecane posty

Gość tak bardzo

Witam, kilka dni temu zdechł mój roczny kocurek, był zwykłym dachowcem, bardzo mi go brakuje dlatego teraz muszę wypełnić pustkę w sercu, po utracie jego. Mój kotek, jak to dachowiec, nie trzymał się domu, wolał być na dworze, a mnie serce pękało widząc go spoglądającego ciągle przez okno. Dlatego też wypuszczałam go, niestety prawdopodobnie zatruł się zatrutą myszą i odszedł. :( Zdecydowałam się na rasę kota perskiego gdyż z tego co czytałam koty te wolą przebywać w domu, są raczej leniwe i większość czasu śpią. Jest to rasa idealna dla mnie, ponieważ nie chciałabym przeżywać więcej śmierci kota. Moje pytanie jest takie czy jest ktoś na tym forum kto chce oddać w dobre ręce takiego kota??? Nie miałam nigdy kontaktu z takimi kotami, jednak wszystkiego można się nauczyć. Mieszkam na wsi, spokojna okolica, mam stałe zameldowanie, pełną rodzinę tj mama, tato, brat i babcia. Mam 21 lat i jestem osobą odpowiedzialną. Pochodzę z woj opolskiego, okolice Opola. Proszę pisać jeśli ktoś chciałby oddać kotka. Pozdrawiam

Gość gość
wspolczuje straty kota

Gość tak bardzo
up!!

Gość gość
podobno chorowite są

Gość tak bardzo
Podobno tak, ale gdy się ma zamiar dbać o zwierzątko??? Kot perski to moje marzenie :)

Gość gość
Niekoniecznie, czasem ktoś z hodowli nie moze wszystkich kotow sprzedać, bo nie maja rodowodu, wiec się pozbywa. Odwiedz najbliższe schronisko dla zwierzat- tam jest mnóstwo kotkow. I wcale się nie decyduj od razu na rasowego- te ''dachowce" zresztą to tez rasa- europejska:-)

Gość tak bardzo
Czasami właśnie jest tak, że ktoś chce za darmo oddać kota, a nawet jeśli chciałaby jakąś opłatę dajmy 200 zł to i tak jestem chętna. :) Także jakby ktoś coś wiedział, miał takie kota do oddania to proszę pisać. :)

Gość Dorota80
Hej Moja mam ma białego persa do oddania. 5 letni wykastrowany. Nazywa się Leon. Jeżeli chcesz więcej info zapraszam na maila gorska.d@op.pl. Też jestem z Opolskiego :)

Gość tak bardzo
Już mam kotkę perską, dziękuję jednak za odzew, gdybym nie miała na pewno bym się zgłosiła

Gość Dorota80
Rozumiem, pozdrawiam serdecznie. Gdyby Pani znała kogoś kto przygarnął by mojego Leona to proszę o wiadomość. Ps. Mój kotek ma 3 latka, żle wyżej napisałam :) Pozdrawiam