Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marthyna123

jestem mutantem

Polecane posty

Gość gość
nie jedźcie tak dziewczyny to nie jej wina

Gość gość
"tak nie wiem jaką masz obsesję na punkcie wyglądu ale ciało można wymodelować. Wzrostu się nie zmieni." Obsesję mam na punkcie czegoś, czego tak jak wzrostu nie da rady zmienić :( Natomiast różnica jest taka, że faktycznie na pierwszy rzut oka tego mojego mankamentu nie widać. Z tym budzeniem ciekawości i pytań, to faktycznie przykre, niestety spora część ludzi tak reaguje na wszystko, co nietypowe. Myślę, że kiedyś nauczysz się to olewać! Jeśli chodzi o zainteresowanie u facetów, to nie umiem powiedzieć, bo w kręgu moich koleżanek nie ma ani szczególnie wysokich, ani szczególnie niskich. Ale myślę, że jeżeli inne Twoje cechy spodobają się facetowi, to nawet gdyby "generycznie" wolał niższe kobiety, to wybierze Ciebie... W każdym razie nie wiązałabym faktu bycia singlem w wieku 21 lat ze wzrostem.

Gość gość
no podbijam wątek - co tak szczerze myślicie o takich dziewczynach w okolicy 190 cm czy są one na straconej pozycjii? czy tak wysoki wzrost to duża wada?

Gość gość
DUŻA WADA

Gość gość
w sumie to współczuje ci kupowania ciuchów mam koleżankę 178 cm co jak chce kupić głupie jeansy to się musi nabiegać strasznie nie wiem czy to wada czy zaleta na pewno wiecej problemów zakupowych itpodobnych

Gość gość
Poszukaj wysokiego faceta.

Gość gość
wyższego odemnie to ja widzę na ulicy jednego na 50 i najczęściej z niziutką dziewczyną pytam tak poważnie - jak faceci odbierają taki wzrost z reguły u kobiety?

Gość gość
jestem kobietą i napiszę tak- ja mam 175 cm i uważałam że to dużo póki faceci nie uświadomili mi że to normalny wzrost i bardzo im się podobam. Z moich obserwacji wynika że faceci wiążą się z kobietami tak do 180 cm. Jeśli ma więcej to nawet gdy im sie wizualnie podoba to nie chcą z taką być, bo albo są niżsi o wiele albo po prostu myślą- co powiedzą inni. We mnie kocha się facet niższy ode mnie o dobre 15 cm wiec nie każdemu facetowi przeszkadza różnica. Prawda jest taka że PEWNY SIEBIE facet może mieć wyższą laskę nawet o pół głowy, a widuję wiele takich par