Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoveYouBejbe

mieliscie kiedys smieszne erotyczne wpadki

Polecane posty

Gość LoveYouBejbe

Ja tam czytam pytanie na kafeteri i cos mi sie przypomnialo kiedys po stosunku z facetem ( mieszkal w bloku ostatnie pietro) rzucilismy kondoma przez okno i ja tak sie wychylam a gosciowi prosto na twarz bo wtedy stal i patrzyl w gore jaki wstyd:D stal dobre 20 minut i przeklinal szkoda ze tak wysoko bo nie widzialam jego miny ;)

Gość adik21981
A ja kiedys kochalem sie z moja pania przy torach kolejowych i cos nas zaczelo w tylki gryzc.bylo nam jednak tak dobrze ze musielismy skonczyc.okazalo sie pozniej ze lezelismy przy mrowisku.zesztywnialy mi nogi po 20 min i nie moglem chodzic.przeszlo po 2h ale wspomnienia pozostaly :)

Gość adik21981
innym razem kąpałem się z moją panią w wannie u niej w domu, gdy wróciła jej mam z pracy w środku dnia, moja luba udała, że jest sama w łazience ja siedziałem cicho, chcieliśmy ją przeczekać, ale ! tylko wrócił jej ojciec a potem brat ze szkoły, zaczęli się niepokoić co tak długo nie wychodzi, w końcu, ja się ubrałem, luba otworzyla drzwi i pedem rzuciłem sie do wyjścia, wszystko poszłoby dobrze, gdyby nie fakt, ze poślizgnłaem się i stłukłem lustro na przedpokoju, a następnie nie mogłem poradzić sobie z zamkiem, rodzice nie wiedząc co sie dziejej chcieli dzwonić na policje bo myśleli że włamanie, uff działo się

Gość La petite robe noir
no musiał żeby mama nie widziała :D jeszcze by bidulka pomyślała, że lał się z kimś na mieście :D

Gość paulenka
adik21981 - za***ista historia, uśmiałam się

Gość gość
Dziewczyna wypchnela mi przednia szybe w maluchu . Wracalismy potem w permanentnym przeciagu bez szyby 20km/h . Zawsze jak sie c**ka zapowietrzy i puszcza baczki to pekam ze smiechu i po seksie na jakis czas. Urwalismy kiedys bok starej sofy na dzialce rodzicow mojej dziewczyny i polecielismy na podloge , wyrznalem glowa o stolik i mialem masakrycznego guza. Na jakiejs osiemnastce (w ubieglym wieku) spalem pijany w szqtni pod stosem kurtek i ktos sie bzykal na mnie i na tych kurtkach . Jak zaczalem mamrotac to uslyszalem glos kumpla zebym zamknal ryja na pare minut . Hmmm czy to byl trojkat ?

Gość gość
moja mama zobaczyla,. ze owczesna dziewczyna robi mi loda i byla zazdrosna, finalnie sama mi zrobila. super wspomnienie :)

Gość lucyfer4321
Byl byl....i jeszcze to lustro.siedem lat nieszczescia.ale i tak bylo warto

Gość olgacicha
gosciu pod kurtkami...hahahahaha to dopiero bylo dobre,pewnie do dzis wspominacie.Moim zdaniem to byl trojkat kryty ... blahahahahahaha

Gość gość
Guma z balkonu hahahahah ale kurtki mistrzostwo świata :D., ja kiedyś chodziłem do takiej dziewczyny i kochaliśmy się co noc, kończyłem na jej prześcieradle ona stale je dawała do prania i jej mama chciała ją wysłać do ginekologa bo myślała że jest chora bo stale brudne prześcieradła dawała hahahaha

Gość otarłbobra
Ja nie, ale moi rodzice mieli.

Gość gość
Spuszczam się czasami bez dotyku silne przeżycie