Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryderyka290

Czy czujecie coś podczas owulacji

Polecane posty

Gość fryderyka290

No właśnie moje pytanko dotyczy owulacji.Czujecie kiedy ją macie?Bolący jajnik podbrzusze piersi?Czy coś takiego?W którym dniu macie owulacje?Ja jestem w środku cyklu w sumie to 17 dzień i pierwszy raz tak boli, jajnik podbrzusze piersi dół pleców i mam nadzieje, że z moim mężczyzną trafiliśmy właśnie w ten dzień i będziemy niedługo się cieszyć z 2kreseczek :)

Gość gość
mnie czasem pobolewa jajnik

Gość gość
tak, boli mnie jajnik, z którego jest owulacja i czasami piersi

Gość gość
mnie boli ktorys jajnik, nieraz slabo, czesciej bardzo mocno, powoduje bole krzyzowe jak na poczatku porodu, bez tabletek sie nie obedzie... Nie wiem czy boli przed, czy w trakcie owu, ale na pewno cos kolo tego, bo wlasnie od 14go do 18go dc

Gość gość
Ja wogole nie czuje owulacji, jak sraralismy sie o dziecko to musialam jezdzc na monitoring, okazalo sie ze mam ja w 14 dniu

Gość gość
Fryderyko290 Zycze powodzenia:-)

Gość gość
Powodzenia. Ja czuje strasznie. Okropnie boli mnie jajnik z ktorego mam owulacje i z tylu plecy. I bardzo duzo mam wtedy sluzu plodnego. Bez przeciwbolowych nie daje rady:p Celowalismy w te objawy i maz ustrzelil :P traz szkrab spi w lozeczku :)

Gość gość
przed ciąża nie czułam,w ogole to miałam mało śluzu i zawsze z tym problem. Po urodeniu dziecka kompletnie inaczej, śluzu sporo rozpoznaje też płodny a w trakcie owulacji kłuje mnie jajnik

Miałam bardzo bolesne owulacje, już dwa, trzy dni przed na d... nie mogłam usiąść, kichnąć czy nogą tupnąć bo taki ból. I sex był w te dni bardzo bolesny. Ale co dziwne zawsze z prawej strony, chociaż na usg wyszło, że z jajnikami wszystko ok.

Gość gość
Różnie różniście, to się zmienia przez lata :). Generalnie w te najbardziej płodne dni jest mi bardziej mokro i ciągnie mnie bardziej do męża ;). Był czas, że czułam mocno ból jajnika z którego była owulacja, na szczęście, to maksymalnie godzinę, dwie...czasem temu towarzyszyło małe krwawienie...a po porodzie też podobnie, ostatnio np.boli mnie całe podbrzusze, ogólnie osłabiona się wtedy czuję.

Gość gość
Szczerze mówiąc to nic nie czuje. Nie zastanawiałam się nawet tym. Stosuję npr, ale mam komputer cyklu - Cyclotest. Za mnie interpretuje temperaturę, więc nie muszę nic dodatkowo robic.