Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia000999

rozstanie z facetem z powodu zazdrosci

Polecane posty

Gość asia000999

wlasnie rozstalam sie z facetem po 2 latach...poniewaz er permanentnie kokietuje i flirtuje z innymi kobietami...czulam sie niedowartosciowana nie dosc dobra dla niego skoro ciagle wlepia galy w inne kobiety....czy was to tez wscieka jak wasz facet droczy sie z innymi kobietami rzuca spojrzenia dotyka robi ciagle zarty...on uwaza ze to nie flirt...moze jestem staroswiecka ale to mnie wkurza..

Gość geonxia
TO zupełnie normalne, twoja złość, facet nic nie warty, oby żadna go nie zechciała i niech wraca do ciebie na kolanach, gamoń jeden.

Gość asia000999
dzieki bo juz myslalam ze cos ze mna nie tak...;_)

Gość geonxia
Miałam kiedyś takiego jednego pajaca, co uważał iż nie ma w tym nic złego, ale był niedowartościowanym bucem, jak się okazało, każdy następny wiedział co to jest wierność i szacunek, głowa do góry, trafisz jeszcze na Mężczyznę

Gość asia000999
jestesmy np na imprezie a on ciagle zaczepia jedna dziewczyne gdy ja siedze obok...zartuje z nia ...Laura to ..Laura tamto ...ciagle ja obserwuje ....jak potem zaczepil w zartach kolege ..to ten odparowal ....tak to rob ze swoja Laura....mozna sie wsciec..?on uwaza ze to tylko zarty

Gość gość
to taki bałwan,lepiej kopnąć w dupsko takiego i patrzyć jak leciiii

Gość asia000999
dzieki...jestem troche podlamana ..ale dzieki wam widze ze moja zazdrosc i wscieklosc nie jest nieuzasadniona...tak jak mi wpiera ze to ja mam problem z zazdroscia

Gość gość
Taki to nic nie warty .. nie potrafi się skupic na jednej to znaczy ze jeszcze nie dojrzal do zwiazku a Ty bys sie tylko męczyla bo pewnie by sie nie zmienil .. dobrze postapilas .. facet powinien sie skupiac na jednej dziewczynie i to ona powina byc jego oczkiem w glowie a nie kazda inny do okola :)

Gość geonxia
Z drugiej strony może jeszcze nie rzucaj go tylko najpierw odpłać mu - poniż go, np. umówcie się gdzieś i weź się tam spotkaj z innym swoim adoratorem i powiedz , to cześć Piotrek 🖐️ do swojego i odejdz z nowym czy jak mu tam na imie, niech poczuje to co ty, w razie czego powiedz mu że on ma problem z zazdrością k***s

Gość asia000999
to byloby cos...ale juz sie stalo....