Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jedna wspolna kanapa PYTANIE DO RODZIN 4 OSOBOWYCH

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję pomocy... Z mężem śpimy na jednej kanapie. Córka 3 lata ma swoją. Niedługo urodzi nam się syn, będzie miał swoje łózeczko, tylko na czas karmienia będę go pewnie brała do łóżka i tak się zastanawiam - kupić jedną osobną, zapasową kanapęczy da radę zmieścić się na tej jednej wspólnej. Jak było u Was?

Gość gość
Kup pozadne lozko 180/200

Gość gość
nie mam tyle miejsca

Gość gość
Chcesz 3 kanapy umiescic w 1 pokoju? A nie lepiej kupic corce lozko zeby spala na normalnym materacu

Gość gość
corka ma lozko, my spimy na kanapie. mamy 2 pokoje

Gość gość
Teraz sa takie fajne co na dole w szufladzie mozna schowac 2 materac i w razie czego maz moglby na nim spac. Cos takiego:/www.marmex.pl/?540,pl_lozko-podwojne-tolek

Gość gość
My na poczatku spalismy we 3 na kanapie tylko ona po rozlozeniu miala 160 wiec prawie jak lozko

Gość gość
a ile kanapa ma szerokości? Nasz materaz ma 140 na 200 i spokojnie daliśmy radę: ja, mąż, synek i kot.. ;) Synek ma swoje łóżeczko i tam śpi (a jak był noworodkiem to w gondoli obok łóżka), ale gdy choruje, albo nie może się uspokoić w nocy, a ja mam dosyć walki z nim, to usypiam go na sobie (na klatce) i "zrzucam" obok siebie. Spalismy tak i nie było problemu na szerokości 140. A Ty chcesz tylko karmić... jeśli macie normalne postury, to się bez problemu zmieścicie,.

Gość gość
serio na szerokości 140 cm nie było Wam ciasno? my mamy 160, a ciasno przestało nam być dopiero jak łóżko powiększyliśmy o łóżeczko - odkręciliśmy jeden bok z długości łóżeczka i dosunęliśmy je do naszego łóżka.

Gość gość
Nie było... jakoś daliśmy radę, a jeszcze 6 kg kot się pakował obok nas :) Ale niestety jakie 2 miesiące temu mały zaczął robić cyrki w nocy, nie spał po 2-3 godziny.. płakał, stękał.. nie pamiętam czy to skok rozwojowy czy ząbki.. i mąż miał dosyć i się wyniósł do salonu. Potem kilka razy wracał spac ze mną, ale co on za mną spał, to mały u siebie w łóżeczku spał gorzej... jak mówiłam do męża: chodź do mnie spać... dziecko już ładnie w nocy śpi..to jak przyszedł.. to mały się budził, marudził.. nei wiem, o co chodzi,, Teraz dziecko mam chore i niestety do 24-1 śpi w łóżeczku, a później się zaczyna.. i muszę spać z nim, albo będę walczyła i wyglądała jak zombi... ale spokojnie miescilismy się na 140cm ;) A jak ktoś chce tylko karmić- czyli dziecko jest blisko matki- to spokojnie da radę.