Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bolek Zdun

jedno proste pytanie chcę zadać

Polecane posty

Gość Bolek Zdun

czy Hanyska zgodzi się aby zostać żoną Gorola, czy jednak wśród swoich, czyli wśród Hanysów kandydata na męża będzie szukać z uporem aż znajdzie i wtedy na klopsztanga zawiesi swoje czerwone galoty aby wszystkich powiadomić, że jest już zajęta ?

Gość la królikov
Dni Twojej kutangi są policzone 🖐️😡

jako Gorol oświadczam, że z ogromną przyjemnością pok***szę w vaginie Hanyski i cała przyjemność po mojej stronie

Gość gość
bolek ale ty ni mosz k u t a s a

Gość nbcxhjxmn
jednej prostej odpowiedzi chce się udzielić: w y p i e r d a l a j

' gość bolek ale ty ni mosz k u t a s a ' skoro w dzisiejszych czasach można zakładać na głowę sztuczną perukę to można mieć nawet dyszel stojący w postac***araliżu i taki posiadam, masz jeszcze jakieś pytania ?

Gość tru tru
Bolek wyjaśni mi jedno skąd u eunucha takie zainteresowanie vaginami i kindybałami ?

tru tru zainteresowanie kobietami u normalnego faceta jest w głowie , taka mała plamka na mózgu nie zbadana do tej pory a lesbijka mając podobną plamkę odpowie, że Jolka to piękna dziewczyna , jakiś Heniek opowie o swoim przyjacielu Patryku, że jest piękna mężczyzna a facet z urwanymi jądrami i k*****m, który spadł z rusztowania nadal się czuje facetem, nawet bez jaj i bez kindybała ale skoro ma w mózgu 'plamkę' odpowiedzialną za HETERO , to nawet, jeżeli jemu podstawisz 1000 gejów , to nie będzie gejami zainteresowany i nadal będzie chciał oglądać vaginy