Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pscolka1992

Fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość gość
tzn.faceci mają nie mieć szacunku a sami się k..rwią?to zaiste dziwna logika-iron43

Gość LaKarra
Dosadnie. Troche szkoda mi mojej persony. G***o wiesz i w d***e byłeś/aś. Czas pozbyć sie kompleksów. Wreszcie otworzyć oczy. Nie znasz sytuacji to sie nie udzielaj laiku. Nie twoje tematy do dyskusji to opuść witryne. Proste. Jeśli w ty momencie masz ochotę na obrażanie ludzi, proponuje rozbieg i przyjęcie ściany nosnej na twoją mało rozwiniętą kore mózgową, ściana to przeżyje a i świni ubędzie na tym i tak mało logicznym dla Ciebie świecie.

Gość Cyganeczka1
No jasne ze tak ! Ale społeczenstwo to inaczej traktuje . Poza tym faceci juz tacy lubia obiecywac bzdury naiwnym kobietom , wykorzystywac a potem jeszcze sie ponabijać , albo udawać ze nic sie nie miało z ta osoba wspólnego i tak będzie z LaKarra , ten facet uwaza Ciebie za najgorsza szm...rtę ni chyba ze jest niedojrzały i jma 15 lat . Bo diojrzały facet takie kobiety tylko do łózka uwaza za puszczalsklie NIC .

Gość LaKarra
Delikatny przekaz for Cyganeczka1

Gość Cyganeczka1
Brawo ! Dawaj d...py dalej na lewo i na prawo facet Ciebie wyczuł i ma z Ciebie nie zły ubaw , moze Ty sobie strzelisz w łeb ? Będzie mniej k***w na tym swiecie .

Gość gość
gość bez podpisu iron43 to nie ja ale niech będzie.

Gość LaKarra
Ojjjj Cyganeczka1 siedzi jakaś zadra w twoim marnym serduszku. Wyjmij ją bo za daleko nie pojedziesz na tym sk****ałym świecie.

Gość gość
rzeczywiście jesteśmy w obszarze f.erotycznych-może nie przypadkowo a wujek (dziadek)Freud uśmiałby się Cyganeczko-iron43

Gość Cyganeczka1
Może Ty wkońcu przestaniesz zyć w swoim narcystyccznym świecie , facet pisze do Ciebie dla jaj ...po bawił sie głupia naiwna kobietka i teraz ma ubaw przed kolegami , i pewnie wspułczuje twojemu mezowi Prawda boli prawda ? To ze dajesz takie posty to nie dziw sie ze sa ludzie co wyrażaja swoje zdanie , i z krytyka też się pogódx nie wszyscy maja zamiar Ci obłudnie przytakiwać . A ten facet jesli jest bardzo młody to może i powaxznie pisze ale jak to dojrzały facet to raczrj juz Cie wyprubował i 2 raz nie zamierza sie brudzic Toba .

Gość LaKarra
Szacunek iron43 za Freuda. Seksualność miał w małym paluszku.

Gość LaKarra
Cyganeczka1 żałosne, naprawde, to co piszesz jest żałosne. Ile gniewu i jadu w tobie człowieku.Popracuj nad emocjami. A życie stanie sie leprze, bardziej wartościowe i moze piękniejsze.

Gość gość
myślę ,że takich Cyganek już nie ma i jako iron43lata życzyłbym sobie ich więcej ...więc pozdrawiam ale katować La Kara Mia nie pozwolę bo kto jest bez winy niechaj rzuci kamieniem...

Gość Cyganeczka1
Bo faceci to swinie , którzy traktują jak chusteczki-jednorazówki

Gość LaKarra
Nie staraj sie nauczyć świnie śpiewać, bo świnia się wścieknie a i ty się zmęczysz. Dobra Cyganeczka1 nie ma ochoty dyskutować z Toba co jest dobre a co złe. Szkoda mi na to energii, jesli do tej pory nie masz pojęcia na czy polega życie samotnej kobiety,choć w związku. To tak naprawde nie wiesz na czy to nasze życie polega. Dbając o siebie i równowage emocjonalną-mówie sexualną; a przy tym nie wyrządzając bliskim krzywdy oraz samemu sobie. To jest egzystecja. Dopuki tego nie zrozumiesz, jedyną Twoją przyjemnością będzie poniżanie innych. Zaakceptuj fakt że życie to nie bajka.

Gość gość
niby chciałem kogoś poniżyć?o czym Ty mówisz,to jakieś brednie-może to "forumowa nowomowa "?

Gość LaKarra
Nie rozumiem? Co poniżyć a przede wszystkim kogo?

Gość gość
napisałas ,że poniżanie innych iron43(byłem fanem Iron Maiden)

Gość gość
Cyganeria na pisała prawde o facetach w 100 % szok

Gość gość
No zartujesz to jakas nie dojrzała siksa :P

Gość LaKarra
To nie był temat o ocenianiu innych. Tylko o fantazjach erotycznych. Uciekam bo źle mi sie robi przez ślepą ludzką wyimaginowaną ideologie zasad i wartości.Dobranoc.

Gość Cyganeczka1
Może nie zasad tylko prawdxie o facetach i ich chorych podchodach?

Gość gość
Dobranoc i dziękuję-iron43

Gość LaKarra
Za co dziękujesz? Przecież nic nie zrobiłam???

Gość gość
czy często musisz rozmyślać tak forumowo,czy da się bez różnych skrajności tak zupełnie free-zwyczajny spacer?-iron43 do La Karra bo już nie wiem jak tu gadać!

Gość LaKarra
A Ty Cyganeczka1 wyluzuj troche, faceci to świnie, ale nawet w ty stadzie znajdzie sie jedna taka perełka. Wiara, Nadzieja, Miłość. Trzeba wierzyć i w ludzi i w siebie. Pozdrawiam. Chodziarz troche mnie poniosło.

Gość LaKarra
iron43-kiedy jest mi naprawdę źle to biorę dresy i psa robie 5 kilometrów, oby złe mysli odeszły a i figura na ty korzysta. Nie no robie taki maraton codziennie. Ale kiedy potrzebuje hardcoru to biore psa. Dziś sie dołączyłam do tematu z zaciekawieniem ale po jakimś czasie zrobiło się nieprzyjemnie.

Gość gość
Kiedys Jaryczewski napisał jak zabijac siebie ja nie biegam niestety czasami pływam z córką ale mam sukę ,której czasami śpię na brzuchu bo tylko tam jest bezpiecznie i zawsze tak samo.iron43

Gość LaKarra
OZ to klasyk. Ja np. uwielbiam bluesa, lubie sobie usiąść przy dobrym drinku rozciągnąć nogi na sofie w salonie i posłuchać dobrej klasycznej muzyki, to taki relaks dla duszy. Mimo tego że mam 32lata a czuje że mój mózg jest w innej epoce.

Gość gość
klasycznej tzn Musorgskil czy Mozart?

Gość gość
zapomn.,że jesteśmy w określonym temacie forum..czy dluga ta sofa?