Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość próżna jak próżnia

Jestem próżna

Polecane posty

Gość próżna jak próżnia

Zabrzmi to strasznie ale... jestem próżna. Przyznaję jestem niebrzydka... Ale lubię słuchać komplementów. Od kolegów, od znajomych faceta. Nawet od wykładowców! :) Zawsze wtedy kokietuję co niesamowicie mnie samą wkurza. Jestem osobą wykształconą (już mam inż, kończę magisterskie), pracuję (jak na złość w męskim zawodzie). Całe szczęście, że mój narzeczony nie jest zazdrosny przesadnie ;) Bo on wie, że owi panowie mi się nie podobają tylko lubię słuchać jaka to jestem ładna i mądra. Chyba chodzi o to, że jako nastolatka miałam straszne kompleksy i teraz tak sobie buduję poczucie własnej wartości. Co jest głupie, karygodne i wstyd mi. Da się z tym walczyć?

Gość gość
To nie jest głupie i karygodne. To jest fajne :)

Gość próżna jak próżnia
No jednak jest ;) Bo szczerze to nie jestem miss world ;) Ale jakoś tak lubię sobie posłuchać, potem odważniejsza jestem :) Tylko w pracy nie lubię bo mam wrażenie, że ktoś takim gadaniem próbuje zmienić moją wycenę :)

Gość gość
wycenę? na wyżej czy niżej?

Gość gość
a ile wykładowców ciebie chwali, próżna;)?

Gość próżna jak próżnia
Wycenę projektów. Pracuję w studio programistycznym. Zawsze mam wrażenie, że ktoś chce ugrać niższą cenę na tym, że mi posłodzi trochę ;)

Gość gość
zaniżają cenę twoich projektów?

Gość próżna jak próżnia
Nie aż tak wielu. Może 5? Przez całe studia... Jeden nawet zapraszał mnie na kawę ciągle do gabinetu, coby omawiać moje projekty studenckie. Dziwnym trafem zapraszał tylko mnie, bez kolegi, z którym pracowałam nad projektami.

Gość gość
Wałcz o swoje :) a komplementy jeszcze nikomu nie zaszkodziły.

Gość próżna jak próżnia
Nie, nie zaniżają. Nie daję się ;) W pracy akurat jestem bezlitosna :) W końcu to moja kasa, mój czas i kilka miłych słówek tego nie zmieni ;)

Gość gość
a kiedy ci wypłacają? w zaniżonym czy zawyżonym terminie;)?

Gość próżna jak próżnia
Nie no, terminy są nieprzekraczalne, zawarte w umowie. Nie jestm głupia, nie dam się wyciulać :) Nie po to tyle lat się uczyłam (także w domu, ponad program studiów) żeby teraz robić za grosze i czekać na pieniądze miesiącami ;)

Gość gość
próżna nie, raczej motywacyjna;)

Gość próżna jak próżnia
w jakim sensie motywacyjna? :)

Gość gość
chwalą ciebie słodzą a to motywuje ciebie to pracy;)?

Gość próżna jak próżnia
Niee, ja pracować lubię i bez tego ;) Ale dzięki takim słowom czuję się pewniejsza w kontaktach towarzyskich. W kontaktach zawodowych uważam, że ważniejsze są umiejętności. Niby w kontaktach towarzyskich liczy się poczucie humoru, zainteresowania, wiedza ogólna... ale nie oszukujmy się, wygląd też jest ważny. No i w seksie jestem odważniejsza bo czuję się atrakcyjniejsza.

Gość gość
wiem o co Ci chodzi sama byłam brzydkim kaczątkiem, teraz jestem atrakcyjna, lubię się wyszykować i robić na innych wrażenie, widzieć zazdrość u koleżanek, podziw facetów itp. Też myślę, że to budowanie swojej wysokiej wartości, która kiedyś była zerowa.