Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiusiusia

ile ona waży oceniajcie

Polecane posty

Gość basiusiusia

hej, wejdzcie prosze w ponizszy link i ocencie, ile ona moze wazyc. prosze o szczere odpowiedzi, pozdrawiam www.samosia.pl/pokaz/2872520/Ile_ona_wazy_oceniajcie#addOdp

Gość gość
nic tam nie widać, głupia gęsio :o

Gość gość
80kg

Gość gość
Zależy ile ma wzrostu!

Gość gość
60kg

Gość gość
Z 70 kg napewno

Gość gość
Szczupła

Gość gość
to jennifer, poznaje po grubych nogach

Gość gość
Grube nogi masz chyba w głowie :D

Gość gość
Ona jest chuda.

Gość gość
Chuda,?puknij sie w glowe,jest spasiona

Gość gość
Gora nie taka gruba,ale w tej spódnicy wygląda na co najmniej 65 kg

Gość gość
tam pod tym zdjęciem ktoś napisał 1 tonę , padłam hahhahahha

Gość gość
Góra jest filigranowa, na dole też jest szczupła. Może ja się nie znam...wstawcie foto szczupłej.

Gość gość
Filigranowa? 80 kg jak nic I weźcie pod uwagę że odbicie lustra przekłamuje i wychodzi się szczuplej

Gość gość
A gruba? Ramiona i ręce ma szczupłe, po tym się m.in. poznaje wieloryba.

Gość gość
A gruba? Ramiona i ręce ma szczupłe, po tym się m.in. poznaje wieloryba. Wieloryb ma to grube oczywiście.

Gość gość
Nie jest gruba Osoba na zdjęciu ma jakieś 170-175 cm i 80 kg przy tym waży, nie jest gruba ale filigranowa sie jej nie nazwie

Gość gość
Jak dla mnie jest szczupła. Skoro ona jest gruba to grycanki jakie są? :D

Gość gość
Grycanki są otyłe. Mówię Ci, 170-175 cm, ok 80 kg, bo jeszcze lustro przekłamuje. Do tego jednej ręki i ramienia dobrze nie widać bo jest pod światło i jest roztarte, a drugą ma tak ułożoną że nie da się dokładnie zobaczyć ramienia. Uda są masywne. Pas jest szeroki. Ogólnie też zgadzam się z tym co ktoś na samosi napisał, że nie jest powiedziane czy to nie facet, bo figura jest dość męska,biodra nie są dużo szersze od pasa, a stoi w rozkroku to tak się to nie rzuca w oczy. Kobiety mają z reguły zaokrąglone biodra, zwłaszcza takie nie do końca szczupłe, a pod sukienka widać że te są proste

Gość gość
Fajnie jest komuś dodać 15 - 20 kg niż w rzeczywistości. To musi być bardzo budujące dla tej osoby, która dodaje :D

Gość gość
To nie jest żadne podbudowywanie, po prostu wiem jak mniej więcej moje uda wyglądały jak miałam 78-80 kg, a wzrostu jestem podobnego do tej osoby na zdjeciu. Ludziom się tak wydaje że przy 80 kg to ktoś wygląda jak wieloryb i spaślak, a zwykle myślą że 80 kg ważą osoby które naprawdę mają ok100 kg. Serio

Gość gość
Hm... Nie wydaje mi się.

Gość gość
Moim zdaniem około 65/70 kg

Gość gość
Wiesz jak ważyłam to 80 kg i pytałam koleżanki czy kolegów na ile kg wyglądam, to słyszałam odpowiedzi że tak z 65 kg. A z reguły takie zdjęcia jak tutaj dają sobie do oceny laski które tak właśnie ważą i chcą usłyszeć że mniej, bo się lepiej z tym czuje człowiek zawsze, że nie wygląda na takiego "spaślaka" jak to by się mogło wydawać po wejściu na wagę. Ja też właśnie po to znajomych pytałam, bo zawsze to jakaś ulga psychiczna. Jak raz na kafe wkleiłam zdjęcie z 85 kg to oceniali tak na 70-75 kg. Ludzie którzy nie mają problemów z wagą to naprawdę nie mają takiego oka do ocenienia wagi cudzej, jak już pisałam to wszystkim się kojarzy to z kimś naprawdę grubym. Gdyby Grycanka tu swoje foto wstawiła (ta młodsza, czarna, nie ta co te tańce robiła) to by oceniali tak na 80-85 kg, a ona kolo 100 ma . Tzn z tych zdjęć z których ją kojarzę, z rok temu ostatnio widziałam. I oczywiście gdyby nic nie wskazywało na to że to Grycanka, bo gdyby wskazywało to jako że jej nikt nie lubi to by pisali 150 kg ;)

Gość krrrrrrrrrrrrrristoffer
Jestem facetem i pozwólcie drogie Panie, że się wypowiem. Dziewczyna jest potocznie mówiąc "ubita". Góra bardzo fajna - szczupłe ręce, widoczne wcięcie w talii, ładnie zarysowany biust. Uda dość masywne, ale fajne. Ogólnie wg. mnie i moich kupli, którzy wczoraj u mnie byli, gdy autorka dodała post (przypadkiem trafiliśmy na to forum).jest sexowna. Nie jest gruba jak Grycanki, ani nie wygląda jak uciekinier z obozu koncentracyjnego jak nasza "duma narodowa" Anja Rubik. Ot po prostu normalna, sexowna kobieta. A wszystkie hejtujące panie są po prostu zazdrosne. Na pewno taka figura (szerokie biodra, pulchne nogi, waska talia) jest lepsza, niż figura zwana "jabłkiem" gdzie kobitka ma nogi i pupę szczuplutką, a na brzuchu zwałki tłuszczu. Ta kobieta nie jest gruba, bo niby, w którym miejscu jest? Nic nie wystaje, nic się nie wylewa. Jest jak najbardziej ok. Trudno ocenić, ile waży. Waga wadze nie równa. Ale szacując ok 65-75 kg. Na tyle wygląda. Ale równie dobrze może ważyć 85 kg i być krubokoścista lub mieć dość dużą tkankę mięśniową.

Gość prawictwo pospolite128
Ja bym dał jej 67 kg wagi .. Ale ocena moze byc bardzo niepreceyzyjna dlatego ze na zdjęciu jakie dała niewiele widać

Gość gość
80 kg Nie lubie takich tucznikow, wiec gosciu wypowiadaj sie za siebie.

Gość gość
krrrrrrrrrrrrrristoffer - ta laska ma talię szerokości ramion i bioder, w ogóle nie ma wcięcia, gdzie Ty masz oczy? To jest męska figura gdzie w miarę jest równa sylwetka, do klepsydry to jej tak daleko jak Anji Rubik do Grycanek.