Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przed slubem tygrys po slubie ferdek kiepski

Polecane posty

Gość gość

Moj jedyny mezczyzna. Nie warto bylo na niego czekac z dziewictwem roznamietnil mnie i po kilku tyg odstawil. Nie ma seksu . Nie ma erotyki. Zyjemy jak brat z siostra. Ale nie po to za maz wychodzilam. Czy niski poziom testosteronu moze byc przyczyna takiego zachowania ? Robil badania i naprawde jest duzo ponizej najnizszej dopuszczalnej normy. Co robic? Jemu jest tak dobrze. Mysli ze jak zlapal dziwpeice to nie musi sie starac, a ja tepa nie jestem. To ze sie nie puszczalm nie znaczy ze sie teoretycznie nie doksztalcalam. Ksiazki , wyobraznia, hormony, goraca krew. Noz jestem kobieta i tak jak zyjac samej nie mialam problemow zeby ie cierpiec z braku seksu- nie bylo partnera, nie bylo tematu, tak teraz to koszmar. Zyje pod jednym dachem z seksownym mezczyzna, snie o nim a on jest obojetny erotycznie wobec mnie. Mysle o rozstaniu.

Gość gość
Mialo byc, ze zlapal dziewice. Zle mi sie kliknelo.

Gość gość
Pakuj w niego seler w każdej formie: surówki, sok, gotowany w zupkach typu krem. Naprawde działa. Do tego ostrzejsze przyprawy typu imbir i inne i będzie ok. Może ma wychłodzony organizm i dlatego ma niskie libido.

Gość znam sie na rzeczy
oj! nie obrazaj Ferdka Kiepskiego bo on kocha swoja Halinke, nie widzisz jakie ona ma wciaz podkrazone oczy z braku snu :-) jak juz co? to twoj gostek to raczej Pazdzioch albo Boczek :-)

Gość gość
to prawda ma czesto zimne stopy, czesto mu zimno. Ja nie wiem czy seler pomoze na niski testosteron... tu chyba powinien podjac terapie hormonalna ale jemu tak dobrz, po co ma cos zmieniac jak nie zalezy mu na zyciu erotycznym. Jak sam mowi seks jest dla mezczyzn. Czyli jak facet njie chce to koniec dyskusji.

Gość gość
nie dośc, że oziębły to jeszcze burak :O a idź z takim "facetem". co to znaczy seks jest tylko dla mężczyzn? Co on nigdy nie widział kobiecego orgazmu :P

Gość gość
Mojego nie widzial bo jak do czegos dochodzi to konczy po minucie.