Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie powinni robić to co potrafią najlepiej

Polecane posty

Gość gość
Ja umiem wyszukiwać informacje w necie i nie tylko, wbrew pozorom nie wszyscy umieją robić to porządnie, trzeba czytać i szybko odrzucać, to co nieistotne. Może poszukam w takim razie posady dla przeczesywacza internetu czy coś :)

Gość niewyrobie
też jestem w tym dobra:D Jeśli coś jest w internecie to bez wątpienia to znajdę :) A do tej pory robiłam to co lubię zawodowo, niestety niedługo nie będę mogła :( Biednemu zawsze wiatr w oczy;/

Gość gość
zapomniałaś dopisać ze jeszcze umiesz pasjansa układać do roboty leniu

Gość gość
potrafię pisać, zainteresowac odbiorcę swoją historią oraz wymyślać historie, ale co mam zostać pisarzem? :O mam słomiany zapał

Gość gość
Niektórzy potrafią i żyją pełnią życia. Inni narzekają bo im się nie chce. Ja należę do pierwszej grupy :-)

Gość gość
Dokładnie :) robić to, w czym jest się dobrym.

Gość gość
w pasjansa jestem świetna, mam porządny rekord z 2011 roku na kompie :) i mam robote :P

Gość gość
to sobie ja szanuj a nie wymyślaj ze umiesz cos znalezc na necie bo to już dzieci z podstawówek potrafią

Gość niewyrobie
a jeśli znalazło się to w czym się jest dobrym i robi się to od kilku lat, z nadzieją że wkrótce ruszy się trochę do przodu z karierą, jeden szczebelek wyżej.. i nagle się okazuje że już niebawem wcale nie będzie się miało możiwości tego robić? Że jeszcze tylko chwila i DOWIDZENIA... miejsce które sobie obrałeś za zawodową przystań, zostaje wymazane z branżowej mapy (i bynajmniej nie mówię tu o zamknieciu firmy - to już przeszłam, konkurencja wzięła mnie z otwartymi ramionami, ale o tym że po prostu ta gałąź biznesu przestaje istnieć w sensie prawnym) Mam ochotę iść i podpalić ten okrąglak, burdelik na wiejskiej, wylęgarnie gadów, organ owładnięty przez pasożyty... napluć na nich wszystkich, oblać benzyną i patrzeć jak się smażą, a razem z nimi te ich kretyńskie ustawy!

Gość gość
Taaa...potrafią :P Nie chodzi mi przecież o takie pierdoły jak wzrost jakiegoś aktora. Zobacz na przykład jak wielu ludzi nie na przykład co robić kiedy w kompie coś nie działa, a wystarczy przeczesać parę forów komputerowych i ma się wskazówki.

Gość pozyt
Raczej ludzie powinni robić to co potrafią najlepiej o ile to jest potrzebne.

Gość gość
żeby to było takie proste :) ja robię teraz to co dobrze umiem robić ale wcale mnie to nie cieszy

Gość gość
ja znam chyba wszystkie związki frazeologiczne i idiomy, co mogę z tym zrobić?

Gość gość
stworzyć wielki słownik związków i idiomów z zabawnym opisem i tłumaczeniem skąd się wzięły

Gość gość
i wyrobić sobie wtyki o ile jestes w tym dobry, żeby wykładowcy polecali ten słownik studentom :)

Gość gość
Umiem załatwiać reklamacje, jeszcze się nie zdarzyło żeby komuś dali negatywne rozwiązanie, cała rodzina i wszyscy znajomi na mnie przy tym polegają. Ale nie ma żadnego biznesu żeby na tym zarabiać, chyba że zacznę się w necie ogłaszać. A do żadnej firmy jako speca do reklamacji mnie nie przyjmą bo nie mam wykształcenia w tym kierunku, prawniczego... Samouk

Gość gość
Np. seks