Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nadzieja

Polecane posty

Gość gość

dzis mam owulacje i czuje jak kluje mnie lewy jajnik juz kilka godzin i wlasnie jestem po stosunku z mezusiem moim i mam nadzieje, ze bedzie z tego nasza upragniona dzidzi :) modle sie o to i trzymajcie kciuki ! najgorsze to czekanie, szkoda ze od razu nie wiemy czy sie udalo czy nie .. bo to nakrecanie sie kilka dni / tygodni jest okropne .. i to rozczarowanie:( mam nadzieje, ze tym razem sie udalo ! :)

Gość gość
jezeli staracie sie juz ok 6 mcy to nie jest-masz blokade psychiczna. Swoja droga-przyda sie psycholog bo nikt normalny nie mysli o tym aby na forum sie chwalic uprawianym seksem :)

Gość gość
oj tam oj tam bedzie co bedzie nie potrzebnie myslisz o tym caly czas jak ma byc to bedzie po cholere sie nakrecac ale ja jestem facet i nie wiem jak to jest moze ale zycze powodzenia tak czy inaczej jesli to jest to czego pragniesz czy pragniecie to zycze wam jak najlepiej

Gość gość
Życzę powodzenia! my również staramy się o dziecko, niestety od pół roku bezskutecznie. Mam nadzieję, ze w końcu się uda :) A owulację wyznaczasz tylko po bólu owulacyjnym? Czy korzystasz z czegoś?

Gość gość
Wydaje mi się, że dobrym sposobem na wyznaczanie owulacji są testy albo mikroskop owulacyjny na ślinę. Sama zastanawiam się nad kupnem