Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz spakowal sie i uciekl z domu

Polecane posty

Gość gość
a szwagier z tymi torebkami z biedronki na hulajnodze przyjechał ?

Gość gość
Nie, samolotem przylecial z Polski, juz pisalam. A potem sprzedal te swoje nubrania na Allegro zeby na bilet powrotny miec kase. Dlatego siatki z Biedronki zatrzymalismy u nas.

Gość gość
to on handluje ciuchami w niemczech żeby latać samolotami, a twój mąż biedak musi na 3 rowerach do polski zapinać, ksawery go przewieje i sie jeszcze przeziębi. Ciekawe czy ma zimowe opony w rowerach :D

Gość gość
jak nie zmienił tym rowerom opon na zimowe to będzie mandacik, ciekawe czy zapłac***ojedynczy mandat, czy potrójny :P

Gość gość
Ludzie, jak moze jedna osoba jechac na trzech rowerach rownoczesnie????? Ten maz to jakis akrobata!!! o_O

Gość Patrychaaaaaaa
Ogladam tvn24 i czekam na relacje jak maz autorki przemierza droge z Niemiec do Polski na trzech rowerach z reklamowka z biedronki na głowie :D

Gość gość
nie , reklamowke nie ma na glowie tylko zapakowal w nie caly dobytek, ciuchy, kase i rowery

Gość gość
Dokladnie! prosze czytac ze zrozumieniem!

Gość me me me nie loguje sie
chwilunia. sprzedał ciuchy więc w co się ubrał hmm?? reklamówki w takim razie ma puste!

Gość gość
no rany julek,jak wy nic nie rozumiecie,ciuchy sprzedal szwagier i zostawil reklamowki,a maz spakowal w te reklamowki swoj dobytek i 2 rowery a na trzecim popierdzielil gdzie pieprz rosnie :-P moze w miedzyczasie deszcz padal albo grad i ubral jedna na glowe ale to wiadomosc nie potwierdzona na 100%

Gość me me me nie loguje sie
tak się stało że przypadkiem mom kuzynkę w Jaworzynce odwiedził nagi, spocony i zziębnnięty mężczyzna z posiniaczoną torbą.. to może być on! chcesz go spowrotem? kuzynka mówi, że nażarł się żelaza i mu trochę ciężko, być może do reszty stracił rozum...

Gość gość
to on na rowerze z reklamówką biedronki jedzie i ciągnie za sobą na sznurku te 2 pozostałe rowery? Czy do ramy związał te rowery i jedzie na 3 ?

Gość ella eranthis
przewalkowalam temat od poczatku do konca i....umarlam :D

Gość gość
To on ma 3 siatki czy trzy rowery?

Gość gość
Martwie sie o meza autorki :D

Gość gość
sikam po nogach :D

Gość gość
Koło mojego domu przejezdzal wlasnie mezczyzna na rowerze hmmm moze to on?? Autorko opisz meza hahaha

Gość gość
a mial reklamowke z biedronki na glowie ?

Gość gość
No ale żeby tak odejść bez słowa i nawet koła od roweru nie zostawić? Pomieszkał w Niemczech i już chytrość wylazła. Poszukaj w piwnicy,może chociaż pompka została. Chociaż wątpię,ktoś kto połakomił sie na reklamówki z biedry jest zdolny do wszystkiego!

Gość gość
To już jakaś plaga! Schodzę dzisiaj do piwnicy po choinkę,patrzę,a tam pelikan mojego męża(pamiątka z komunii) nie używany od lat, stoi sobie wyczyszczony,lśniący-gotowy do drogi. Co gorsza ,w bagażniku wciśnięte w kłębek 3 - słownie trzy reklamówki z Auchan (duże, mocne i pojemne) zamurowało mnie. Dzięki Bogu przeczytałam wcześniej ten topik,więc gdy tylko mąż wróci z basenu prędzej zeżre własne kąpielówki niż cichcem ucieknie.

Gość gość
zrobilioscie sobie niezly cyrk na kolkach -fajnie jest sie posmiac..

Gość gość
ciekawe czy autorka tematu tez ma taki ubaw. jak my ;)

Gość gość
do autorki od pelikana, dobrze ze bylas przezorna :) ale uciec na jadnym rowerze (nawet pelikanie) to przyznasz ,nie to samo co dac noge na trzech .

Gość poplakalam sie z die
biedronchen :D :D medal ze kreatywnosc :D

Gość gość
Ja znalazlam sposob i nigdy nie biore reklamowek ze sklepow.Wiem ze to troche dluzej schodzi jak przenosze zakupy prosto z koszyka do bagaznika no ale mam pewnosc ze chlop mi nie ucieknie bo nie ma w domu zadnych reklamowek :-P

Gość gość
cykliści to potwory ;)

Gość gość
i co przyjechał wreszcie na tych 3 rowerach? Może w zaspie ugrzązł, bo opony w rowerze letnie. Niesamowite, żeby w 3 biedronkowe reklamówki spakować cały swój majątek i uciekać jak desperat na 3 rowerach do Polski :D Ps. Macie w domu hulajnoge?

Gość gość
Tak ,maz jest juz w Polsce,po drodze sprzedal rowery na czesci i mial na posilki z Mc Donalda,ja nawet tych rowerow nie zaluje i bylabym w stanie mu wybaczyc ale powiedzial mi ze jak jechal autostrada to mu reklamowke z glowy wywialo a druga zaplatala sie w szprychy!!!No tego to juz za wiele ,to byla pamiatka po szwagrze i tego mu nie zapomne,jak tak mozna,jak mozna byc takim nieuwaznym,mowie mu ze mogl przeciez jakims sznurkiem glowe obwiazac abo co....no teraz sie ukazalo jaki to nieudacznik,z nami koniec!!!!

Gość gość
to poproście szwagra o nowe reklamówki, to może za rok przywiezie na hulajnodze :D

Gość gość
No to nie jest takie proste bo szwagier przywiozl ubrania w reklamowkach ktore potem sprzedal na allegro,a teraz juz nie ma nic do sprzedania i nawet na zakupy nie chodzi wiec skad ma niby te reklamowki wytrzasnac?