Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że przeciętny polski facet ma penisa między 12 a 15cm

Polecane posty

Gość Die die die
J****e wiadra z tych kobiet! Mam około 15 cm, nigdy dokładnie nie mierzyłem, z kobietą jest nam cudownie w łóżku, więc nie p********e, że facet ze średnim fiutem nie ma szans na fajną kobietę i udane życie seksualne.

dIE DIE niech się twoja kobieta wypowie bo jeszcze rzadna nie przyszla OPISAC ze ma cud seks z 15 centymetrowym:D

Gość Die die die
Żadna? To poczytaj tematy na kafe o najlepszej długośc***enisa. Aha, poczytaj też słownik ortograficzny

Gość gość
mój facet ma penisa ok. 15 cm i jest nam naprawdę dobrze razem. miałam takiego z większym wiec mam porównanie.

jak na zawolanie jest opinia kobiety 15centymetrowca szkoda ze nie wieZe w przypadki;)

Gość gość
to se nie wierz

Gość dziurka
Nie prawda, że wysoki ma dużego ! też tak myślałam i się nacięłam :( A niscy facec***otrafią mieć fest maczugę :D Nie ma reguły.

Gość gość
ja mam malego, kiedys pewna Pani, na ktorej mi bardzo zalezalo odrzycila mnei z tego powodu po roku zaczela pisac, chciala zaczac sie spotykac i co nagle jej sie zmienilo? bo co widziala ile moge jej zaoferowac - poza ta rzecza puste i tempe laski ...ubaw mam jak pozniej taka co ma w glowie siano i nic wiecej traktowana jest jak .... a pozniej placze i ryczy ze ja faececi traktuja przedmiotowo cojamniej smieszne

Więc wysocy nie zawsze mają dużego? o ja cię... To nie tak faceci, czemu jojczycie, że laska chce mieć faceta z dużym penisem. Jeśli sama ma piękny podniecający biust to ma prawo wymagać dobrego sprzętu.

Gość Chwytak
To nieprawda. Średnia długość członka u Polaka to około 17cm. Wychodzi więc na to że długość członka waha się między 15 a 17cm. A do zapłodnienia wystarczą 4cm długości, więc bez obaw, nie trzeba mieć wielkiej pały żeby móc.

Gość gość
nikt tutaj o tym żeby zapładniać nie dyskutuje ale o j****iu a to nie to samo.

Gość gość
glupim c***m wydaje sie ze sa cos warte prawo prawem dla slabeuszy prawo natury jest takie ze jeden cios i szczeka glupiej c**y jest w rozypsce

Gość gość
tyś był i widział prawda w oczy kole

Gość gość
prawda jest taka ze wielkosc penisa nie zalezy od czlowieka od jego staran a wasze wypowiedzi glupie c**y sa dowodem ze nad swoim rozwojem nie wiele pracowalyscie peewno bravo girl to jest szczyt waszych osiagniec intelektulnych prawda nie ma co kolec bo czlowiek ma sie szczycic tym co sam osiagnal a nie to co bylo mu narzucone z gory ponura k***o

Gość aleeeeee
malutkiego można częściej brać do buzi :P

Ale gościu, o co ci chodzi. Większy jest lepszy i tyle. Tak samo jak jędrny ładny biust bardziej podnieci niż taki mały.

Gość gość
Ale, ale, przecież nie wszystkie kobiety są głębokie i mniejsze penisy są ok, przynajmniej nic nie boli a kobieta nie zniechęca się do współżycia

Tzn. Nawet nie tyle chodzi o długość, co o grubość ;) Ale marzy mi się by moj przyszly partner mial najmniej 18 cm :)

Gość gość
nawet nie ćwiczyłeś tego swojego małego ptaka nadęty bobku więc co takiego osiągnąłeś w dziedzinie erotyki?

Gość gość
slonko_kafe Tzn. Nawet nie tyle chodzi o długość, co o grubość oczko.gif Ale marzy mi się by moj przyszly partner mial najmniej 18 cm usmiech.gif xxx A jak nie będzie miał to go rzucisz albo będziesz go zdradzać?

Odpowiedz sobie na pytanie. Podnieca cie płaska (bez biustu) dziewczyna? Zadaj mi pytanie. Podnieca mnie mały penis?

Gość Mankrak
Mnie podnieca płaska A kobietom niedługo końskie penisy będą za małe :D

Myślę, że jednak bardziej podnieciłaby cię ta z jędrnym biustem, chociażby B, a nie klata jak u faceta.

Gość gośćon
biust nie jest najważniejszy, ładna pupcia, c*punia to się liczy

Gość magda6780
miałam faceta z dużym sprzętem i nie było mowy o sexie, bo dla mnie to był tylko ból, jemu wystarczała miłość francuska mnie również. byłam z nim jednak aż dwa lata.

Gość gość
jestescie pusci sprowadzajac zwiazek do seksu

Gość gość84
No to niech teraz jakaś gruba piz da powie, że faceci są puści, bo lecą na chudsze. Sam osobiście pokaże jej ten topic.

Gość gość ze średnim
Oczywiście średnie a nie srenie.