Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie zgłosić dziecko do reklamy

Polecane posty

Gość gość

mieszkam w małej miejscowości, nie to żebym sie chwaliła ale mam łądne i takie radosne dziecko, każdy kto ją widiz mówi jak z reklamy no tak tylko jak sie spróbowac dostac do tej reklamy juz nei wiem

Gość gość
w necie poszukaj informacji

Gość gość
sama pchasz dziecko w ramiona pedofili

Gość gość
oj nie o to chodzi obiektywnie patrząc jest fajna i rezolutna i ładna czy w okolicach kielc np cos znajdę

Gość gość
A co MOPS za mało płaci? No tak mało płaci, ale żeby zaraz dziecko do reklamy posłać, żeby ZAROBIŁO :O zamiast samemu poszukać lepiej płatnej pracy... żal...

Gość gość
gości akurat sie tak składa, ze obydwoje pracujemy ale nie bede ci tłumaczyć bo pewnie i tak nie zrozumiesz

Gość gość
próbowałam sama cos szukać ale w necie no nie wiem odmosze wrażenie że to naciągactwo trochę, rozumiem też że jest wiele innych dzieci, ale zgłoszenie dziecka wysłałam tak jak sobie zyczyli sesja u fotografa na ciemnym tle oni mieli wybrac 3 z tych zdjec i umieścić na stronie i oczywiście informować mnie o castingach. Opłatę też uiściłam. Cały rok nie informowali prawie wcale tzn ze 2 razy dostałam meila ale meil wysłąny w tym dniu co miał sie odbyc casting wiec wiadomo ze nie mam mozlwiosci dojazdu, dopiero na koniec roku przypomnieli sobie ze trzeba jeszcze na rol opłącić zeby zdjecia dziecka wisiły na stronie. a pytam moze nowe zdjecia prześle bo wiadomo, ze przez rok dziecko sie zmienia szczególnie noworodek a 1 roczniak czy 2 latek to róznica i odmówili

Gość gość
Masz rację nie zrozumiem, tylko dlatego, że za niby chęcią zapewnienia dziecku lepszego startu (aktorstwo itp...) kryje się brak aspiracji rodziców i niedowartościowanie. Obejrzyj jeden odcinek małej miss, to dowiesz się dlaczego. Nie ma to jak "męczyć" roczniaka zdjęciami na planie, na taką harówkę dziecko nie jest przygotowane. Nie ma dzieci które uśmiechają się na zawołanie itp.. jak chcą producenci i reżyserzy. Takie dziecko się "dręczy" niekiedy bardzo stresując, bo ileś tam osób woła "no uśmiech", "uśmiechnij się" a w tym samym czasie błyskają flesze i pełno OBCYCH ludzi łazi po planie. Do dziecka dopuszczą cię, żebyś je mogła uspokoić i nakarmić, ale podczas zdjęć zapomnij żebyś trzymała dziecko z rękę tuliła itp... bo mamuśka do zdjęć nie potrzebna, bo dziecko ma być filmowane tylko.

Gość gość
Ha Ha Jakas próżna manuska ze wsi postanowiła zarabiać na swojej latorośli Czyli co zrobić żeby zarobić a się nie Narobic. Baba myśli że Jak sobie zrobiła jej zdaniem ładnego dzieciaka to teraz może kase na nim trzepać. Egoizm i materializm ludzi nie Zna granic. Marzenia wiejskiej mamuski

Gość gość
Twoja ortografia autorko, POWALA :D Widać, że poziomu nie masz ( z reguły "prości ludzie" jeśli znają zasady ortografii, to sobie odpuszczają w postach, albo co gorsza byk na byku, z niewiedzy) i chcesz kosztem dziecka się dowartościować. Biedne to twoje dziecko.

Gość gość
Eee tam, część ortografii już opanowała, bo używa już przecinków. To wielki cud :D

Gość zniesmaczona wypowiedziami
ludzie, jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia to się nie odzywajcie. To że Was nie widać nie znaczy, że możecie robić z siebie totalnych debili. Żałosne!!!

Gość gość
Nie widze nic w tym zlego zeby zglosic dziecko do reklamy! Sama mam syna i zglosilam go na casting, dostaniemy plyte po nagraniach i kiedys jak bedzie dorosly zobaczy sobie ze za czasow dziecinstwa wystapil w telewizji. Nie wazne skad jest autorka, jest tak samo czlowiekiem jak i wy wszyscy i nie macie zadnego prawa ponizac jej a wszczegolnosci dziecku. Co najwazniejsze - bardzo czesto sie slyszy ze jakis mega slawny AKTOR pochodzi z malej miesciny. Wiec bądźcie ludziska ludźmi a nie dzikusami z lasu, bo jak narazie tak sie zachowujecie.

Gość gość
gość 2013.12.05 ha ha jakas próżna manuska ze wsi postanowiła zarabiać na swojej latorośli czyli co zrobić żeby zarobić a się nie narobic. baba myśli że jak sobie zrobiła jej zdaniem ładnego dzieciaka to teraz może kase na nim trzepać. egoizm i materializm ludzi nie zna granic. marzenia wiejskiej mamuski - twoja wypowiedź świadczy o braku inteligencji, a to ze ty masz brzydkie dziecko nie oznacza ze masz krytykowac innych, zal mi takich osob jak ty, jak bedziesz wychowywac dziecko tak samo jak i twoja matka wychowala ciebie to juz mi szkoda tego dziecioszka, wole takie dziecko ze wsi niz jakiegos miastowego, ktory zachochuje sie gorzej niz glupie bezbozgowe krowy na rowie

Gość gość
O Matko!!! O co Wy się dochodzicie ,zgłoszenie dziecka do reklamy lub nie to indywidualna kwestia każdego z nas jak i również wszystkie inne decyzje podejmowane przez nas w życiu....Ja również patrzę za jakimiś dobrymi fajnymi agencjami reklamowymi dla mojej córci ale to kwestia zupełnie nie pod kątem kasy która dzisiaj jest jutro nie nie ma lecz uważam że ma tak sliczną buziunię że warto coś takiego spróbować,po co ?Nawet jesli miał by to być jeden raz to z cała pewnością duma rozpierała by mi pierś i za 20 lat miło bym to wspominała..Dajcie spokój i nie negujcie kogoś komu się wogłole chce z dzieckiem coś takiego organizować bo nie którzy rodzice wogóle nie mają czasu dla swoich pociech,pozdrawiam was serdecznie

Gość gość
Pewnie, ja też nie widzę w tym żadnego problemu, jeśli każdy miałby takie podejście, to w reklamach nie byłoby w ogóle dzieci :/ jedyną uciążliwą sprawą w tej kwestii są castingi, na które przychodzi mnóstwo ludzi z dziećmi, dlatego wolę od pewnego czasu uczestniczyć w castingach online. Wystarczy wejść na stronę np stars-up.pl zalogować się, dodać zdjęcia pociechy. Wgląd do tych zdjęć mają tylko osoby zarejestrowane. Ogólnie fajna sprawa, więc polecam :)

Gość gość
Ludzie, którzy krytykują opcję zgłoszenia dziecka na casting niech się nie czepiaja nie ich sprawa. A po treści postów widać, że inteligencją nie grzesza! ! Jednym słowem pustaki

Gość gość
Normalnie czytam te obraźliwe komentarze i nie wierzę, ile w ludziach zawiści i nienawiści. Zmieszali z błotem kobietę, która wykazała dużo więcej klasy niż komentujący, bo nie zareagowała na komentarze, a na pewno było jej przykro. Druga sprawa: dziecko w reklamie to bardzo fajny pomysł. To prawda, że troszkę męczące, ale za to jaka pamiątka! Dzieci tak szybko dorastają, zmieniają się i pozostają nam tylko zdjęcia... Moja córka też występowała w reklamie (pani wypatrzyła ją na ulicy). Co prawda córka miała już 10 lat i sama mogła zdecydować, ale potraktowała to jako ciekawą przygodę a koleżanki zazdrościły:) A co do pieniędzy - podpisałam w umowie, że wolę wynagrodzenie materialne w postaci zabawek dla córki i ciuszków, w których występowała, bo to przecież ona na to zapracowała... Poza tym - bądźmy szczerzy - który rodzic robi to dla kasy? Najbardziej zależy mu na pokazaniu światu jakie cudowne ma dziecko, bo dla każdego jego dziecko jest najpiękniejsze na świecie. I tak ma być!:)))

Gość Mariamagdalena2000
może zgłoś je do atv ja mam tam konto i jezdze ze swoją pociechą na castingi ,najczęściej do Wawy

Gość gość
Tylko ze ono jest rude i ma odstające uszy taki plastuś i nie będę się czepiać ?

Gość Autorka posta
Słuchajcie kochani jestem autorką postu...zapytania...Bardzo długo nie zaglądałam tutaj, wręcz przeciwnie nie dodałam żadnego z komentarzy powyżej...Fakt dostrzegam ogromną zawiść ludzką...za wszystkie miłe i adekwatne komentarze bardzo dziekuje...Jesteście wspaniali..Całej reszcie serdecznie współczuję straty swojego cennego czasu na pisanie beznadziejnych odpowiedzi skoro nie są generalnie zainteresowani tematem..Poza nawiasem zapytanie NIEAKTUALNE...Jestem spelniona mama..A moje dziecko jest naprawdę szczęśliwe i beztroskie...Wszyscy którzy pomyśleli że to dla kasy, powinni spojrzeć w lustro ....Ono mówi wszystko...Pozdrawiam przyjaciół z forum.