Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie88

ciuszki letnie 86 czy dobre beda za rok pomozcie

Polecane posty

Gość zastanawiam sie88

mam ciuszki letnie rozmiar 80-86, czy dobre beda za rok w lato?bo nie wiem czy sprzedawac? dradzcie, bo nie mam pojecia!

Gość gość
ja musialam kupowac nowe co sezon takie szkraby bardzo szybko rosna.

Gość gość
zależy ile dziecko ma

Gość gość
Letnie ciuszki były dobre na następny rok, mimo że mały urósł 2 rozmiary przecież spodenki bermudy jak będą trochę krótsze to nic się nie stanie, chyba że były wąskie w pasie to już chyba nie.

Gość gość
Zależy też od ubrania, bo np. pajace będą za małe, ale krótkie spodenki mogą pasować. Moje nie rosły w szerz a tylko wzdłuż, więc***pupa była wciąż podobnej wielkości ;)

Gość Mama 4 latka
Mój syn ma 4 lata a długie spodnie na 86ma obecnie jako krótkie na lato :) urósł ale jest szczupły poza tym te mniejsze rozmiary mają zapas na pieluchę więc jak dziecko szczupłe to potem długo pasują. Ale koszulki będą raczej za krótkie.

Gość lalalii88
jak było u was?

Gość gość
krótkie spodenki ma dobre na dzisiaj, ogólnie rozmiar spodenek 74 a ciuszki obecnie na 86, i tak teraz nie sprzedasz po tyle, najlepiej takie szmaty sprzedać maj/czerwiec, teraz mało kto kupi

Gość gość
Krótkie spodenki były dobre praktycznie wszystkie, zwłaszcza że w pierwsze lato był jeszcze pulpecikowatym niemowlakiem, a w kolejne już bardzo szczupły, po prostu były krótsze. Podkoszulki co większe i luźniejsze, też, ale body, pajacyki, rampersy, ogrodniczki- to już nie pasowało.

Gość gość
86 może będą jeszcze dobre,zależy od płci dziecka itd...i od tego co to za ubranko,czy spodnie,bluzka... Ja w ubiegłym roku kupowałam synowi kurtkę zimową rozmiaru 98 a na koniec zimy kupiłam rozmiar 104,obecnie chodzi w tej rozm 104 i zapewne obchodzi w niej a mój syn do małych czterolatków nie należy ;)