Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy KOBIETA MAJACA WIECEJ NIZ 26 LAT I WAZACA 55 KILO NA 170 CM TO CHUDA SZKAPA

Polecane posty

Gość gość

tyle waze i mierze a mam juz 32 lata i lekarze nieraz mi zwracaja uwage ze mam niedowage wg bmi i mam przytyc... czy znacie kogos z taka waga i wzrostem kto nie jest wychudzony

Gość gość
nigdy nie wierz lekarzom

Gość gość
NIEDOWAGI MASZ 5 KILO KOLES MA RACJE

Gość prawictwo pospolite128
dobrą masz wagę.

Gość gość
tak, ja mam 50 kg na 172cm i nie wyglądam jak szkielet :) ale znam dziewczynę co wazy 48 kg a ma 160cm i wygląda jak anorektyczka, wszystko zależy od budowy ciała

dla każdego inna waga jest odpowiednia stosownie do budowy ciała..

Gość gość
ja wiem,czy chuda? ja mam 173cm wzrostu i ważę 55kg,nie wyglądam jak szkielet.jestem szczupła,ale normalnie,zgrabnie wyglądam,mam biust C i mam też na czy usiąść,wszystko zależy od budowy ciała moim zdaniem.

Gość gość
jedna wielka bzdura mam tyle samo wagi czuję się swietnie i ani mi się sni przytyć ,olej to co mowią inni poprostu zazdrosc d**e sciska i tyle. Niektorzy maja w domach tłuste krowy wiec jak spojrzy na ciebie to zawsze bedzie miał wrażenie że jesteś za chuda.Jesli nie wylażą ci żebra na wierzch nie masz zapadnietej buzi olej to.

Wszystko zalezy jak masa ci sie rozklada.. Jezeli niekorzystnie - to wtedy z większą wagą bedziesz wyglądać zle .... U pewnej grupy kobiet podczas nabierania masy sylwetka nie traci na atrakcyjności

Gość MATKA WIELODZIETNIEJ RODZINYY
podam wymiary kochane waga tylko 55 kilo wzrost 170 cm biust 98 cm pod biustem 74 cm talia 73 cm srodek pupy 93 cm udo 54 cm

Ewa wachowicz i Beata Tadla .. To kobiety które nie wydają sie być szczupłe jak modelki .. Prawdodpodbnie nie musza przechodzić na diete .. Mimo wyzszej wagi sa zgrabne ..

Gość MATKA WIELODZIETNIEJ RODZINYY
TO NIEDOWAGE MASZ 5 KILO

Gość gość
szkapa

Gość gość
och biedna ty szkapo, ile podobnych tematów założysz by usłyszeć że jesteś anorektyczką i drżeć z emocji ?

Gość gość
ja mam taką wagę i wzrost. Piesi i pupa są na swoim miejscu, kości mi nie widać :)

Gość gość
kosci nie widac ale jestes chuda i sucha

Gość gość
Waga naprawdę bywa bardzo myląca, ja od kiedy zaczęłam prowadzić sportowy tryb życia przybrałam na wadze. W tej chwili mam 66/173 i noszę 38, nikt mi nie wierzy, ze waze tak dużo.

Gość gość
to dużo, ja mam 175 i 55kg i mam kształty

Gość gość
TAK SZKAPA

Gość gość
ja mam dokładnie tyle samo i wzrostu i wagi i na pewno NIE jestem chudzielcem!! odstajacy brzuszek, szeroka pupa i dosc masywne uda na pewno nie wygladaja chudo, a juz na pewno nie na niedowage :O

Gość gość
akurat

Gość gość
ale ile masz lat? bo u 29stki wyglada to okey ale po 30stce to chuda szkapa

Gość gość
29 lat, 174 i 54 kg. Jestem chuda szkapa i mam w d***e co ktos o mnie myśli. Jak się komuś nie podoba to niech nie patrzy. Mi to nie przeszkadza.

Gość gość
haha

Gość gość
hahahaha 55 kilo przy 1,70 to niedowaga? Dobre sobie, ja tyle ważę przy 1,69 i jeszcze staram się zrzucić 5 kilo, bo uważam, że to za dużo :P.

Gość gość
jak masz 30 lat to malo

Gość gość
Moja przyjaciółka - lat 32, jedno dziecko, 175 cm wzrostu i 52 kg. Niby chuda. Ale mnie się zawsze jej figura bardzo podobała. Taka modelka normalnie. Fakt, biustu nie ma prawie w ogóle. Za to ma z******te wcięcie w talii. Kiedyś sprzedawałśmy jej suknię ślubną i wrzuciłam jakieś zdjęcia na ślubnym kafe. Absolutnie wszystkie laski się zachwycały, co na kafe jest nie do pomyślenia, twierdząc, że po raz pierwszy widzą, żeby suknia ślubna wyglądała na "realnej" pannie młodej tak samo jak na modelce, albo nawet lepiej. Dodajmy do tego długie blond włosy, sportowy, ale modny styl ubierania się i nikt jej nie daje tych 32 lat, a o wiele mniej. Ze swoją córką wygląda jak z młodszą siostrą.

Gość gość
[ gość ja mam dokładnie tyle samo i wzrostu i wagi i na pewno NIE jestem chudzielcem!! odstajacy brzuszek, szeroka pupa i dosc masywne uda na pewno nie wygladaja chudo, a juz na pewno nie na niedowage pechowiec.gif ] w styczniu bede miec 34 lata :P