Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ila najwiecej moglybyscie dac za swietny markowy drogi wozek uzywany

Polecane posty

Gość gość

Taki powiedzmy kosztujacy w sklepie 5000 zl?

Gość gość
Połowę ceny, ale po co tyle płacić za wózek skoro za rok max 1,5 i tak kupisz lekką spacerówkę?

Gość gość
za taki za 5 tyś. Max 2000

Gość gość
A skad ty wiesz, ze ja za max. 1,5 roku kupie lekka spacerowke? Moje dziecko ma juz ponad 2 lata a ja nie mam lekkiej spacerowki. Bo nie potrzebuje, nie nosze wozka, bagaznik w samochodzie mam obszerny. Nie odczuwalam nigdy potrzeby kupowania lekkiej spacerowki. Zadna spacerowka nie prowadzi sie lepiej niz moj super zwrotny wozek. Dlaczego mam kupowac? Bo wszystkie mamy na kafe kupuja?

Gość gość
możesz wozić dziecko w gondoli nawet przez rok jak tak c****suje. Spacerówka jest lżejsza i wygodniejsza stąd 90% osób ją kupuje. A skoro jesteś taka mądra to po co pytasz?? A wydaj sobie choćby 5000 na używany szpanerski wózek twój wybór.

Gość gość
Ja bym nie dala wiecej niz 1tys bo za tyle mozna juz kupic fany wozek. Siostra kupila bajerancki za chyb 4tys i tak latem kupila zwykla spacerowke za 200zl bo takie sa najfajniejsze. Nie szkoda zgubic, wszedzie wjedzie.

Gość gość
Tu autorka. Ten wozek o ktorym mowie wlasnie jest bardzo leciutki jako spacerowka i ma doczepiana gondolke. Nie potrzebowalabym innego wozka czy spacerowki przez jakies 3 lata w zaleznosci czy dziecko by tak dlugo jezdzilo. Ciekawi mnie po prostu czy ludzie sa w stanie duzo zaplacic za uzywki i czy daloby sie go pozniej odsprzedac.

Gość gość
Powiem ci tak wolałabym nowy za 2 tyś niż używkę. Chyba że sprzedałby ktoś mi znany. O kim wiem, że o wózek dbał. Inaczej to bez sensu.

Gość gość
Kupilam wozek 2 w jednym po to, zeby ze spacerowki korzystac. Nie wmowisz mi ze parasolka, chocby najlzejsza, jest wygodniejsza niz spacerowki Teutonia, Mutsy, Emmaljunga, Moutain Buggy czy Baby Jogger. Niewazne ile kosztuje. Kazdy kupuje wozek wedlug swojego uznania, ale zadna zakichana spacerowka typu parasolka, czy z serii Quinny nie nadaje sie dla rodzicow, ktorzy maja powyzej 180 cm wzrostu. A za uzywany wozek, ktory kosztuje w sklepie 5 tysi dalabym maksymalnie 2. W zaleznosci od wieku i stanu

Gość ja postanowilam kupic wlasnie
uzywana emmaljunge lub teutonie i sie rozgladam. Juz za 500zl da sie nieraz kupic, a za 1000 to sa takie po 1 dziecku i bez sladow uzytkowania. jak masz kupic nowy i miec jedno dziecko, to raczej nie ma sensu, jesli ci zal kasy.

Gość gość
ja mialam emmaljunge 3w1 ale jednak kupilam spacerowke maclaren techno, jest wygodna i nadaje sie tez dla wysokich rodzicow; co do tematu, to mysle,ze za duzo to nie sprzedaz, jezeli ktos ma wydac2tys na uzywana to kupi niezly wozek nowy, jednak rodzice zwykle wola cos nowego, mimo to, zycze powodzenia w sprzedazy,

Gość gość
5 lat temu kupilam wozek dla mojej corki, kosztowal 4tys zl i korzystalam z niego 3lata.wozek nadal jest w swietnym stanie a uzywalismy go bardzo intensywnie w sensie spacerowania, ja i maz bardz duzo zwiedzamy i wozek byl na ogromnej ilosci wycieczek. W tym roku oddaje go mojej przyjaciolce ktora spodziewa sie dziecka

Gość ja postanowilam kupic wlasnie
a moze mi doradzicie, moje dziecko jeszcze nie przyszlo na swiat, wiec moze sie nie znam - dlaczego potem sie kupuje lekka spacerowke? nie mieszkam w zadnym bloku tylko normalnie dom podworko pola las. na zakupy do miasta jezdzimy rzadko. jak jakas lekka parasolka ma dac rade. auto mamy kombi z duzym bagaznikiem nie ejstesmy wysocy ale to akurat bez znaczenia. Ja mam plan kupic wlasnie uzywany malo zniszczony markowy, jak juz wczesniej na podobnym temacie ktos sugerowal

Gość gość
Ja też bym chętnie kupiła markowy super wózek z odzysku ale w dobrej cenie np taki Orbit Baby - moje marzenie po prostu Takie "lepsze" wózki raczej sie nie zniszczą po jednym dziecku to czemu z takiej okazji nie skorzystać ?

Gość gość
Nie znam sie ;) Możecie mi powiedzieć jakie wózki kosztują 5000?

Gość Miranda 38
za 5000 zł kupisz Inglesine Classice Balestrino 3 w 1,ale za bardzo nie polecam :(

Gość gość
bugaboo, teutonia emmaljunga hartan znalazło by się co nieco

Gość gość
I jeszcze jedno pytanie mam :). Bo narazie sie przyglądam wózkom. Niektóre mają przednie koła mniejsze. Mi podobają się koła o takiej samej wielkości. Czy one tez są skrętne?

Gość gość
Zakochalam sie :) emmaljunga edge duo combi :D

Gość gość
Ja mam quinny moodd a w szpilkach mam prawie 180cm a raczke biore wtedy na srodkowa wysokosc, a mozna go zrbic jeszcze wyzej, wiec nadaje sie i dla wysokich rodzicow.

Gość gość
Myślę, że w ogóle bym nie kupiła... po prostu te wszystkie wózki powyżej 2-3 tysięcy (i sporo droższe) ani mi się nie podobają, ani nie są wygodne. Więc po co przepłacać?? Przecież te wózki wyglądają śmiesznie.. gondolki małe, sztywne to wszystko.. Wózek powinien mieć duże pompowane koła, oczywiście takie, które się nie skręcają, stelaż X, metalowy duży kosz pod spodem, zawieszenie na paskach lub wahaczach (a nie jakieś tam amortyzatory), regulowaną rączkę.. Gondola w wózku musi być mocowana w dwóch miejscach, a nie w jednym, powinna być dosyć spora. Dlatego żadne tam udziwnione wózki czy za 2000zł czy za 200zł mnie nie kręcą..

Gość gość
Moj nowy wozek kosztuje teraz kolo 3000 + -, zalezy w jakim sklepie, wg mnie to duzo bo nie stac by mnie bylo na nowke, za uzywany zaplacilam 800 zl. Dodam tylko ze model tego wozka wyszedl w lipcu, a ja kupilam w grudniu, praktycznie nowka:) nawet kolka nie nosily sladow uzytkowania

Gość gość
matko dla was to sa drogie wozkiza 500e?? czy 1000e?? dla mnie to przecientne jakis zadna tam hej do przodu a tu pisza jak o wozie najwyzszej klasy tu gdzie mieszkam kazdy ma taki ale szczerze jakos sie nie zwraca uwagi na to od 200e juz cos kupisz taniego, ja milam za 1500e-i to zaden kosmos normalny

Gość gość
to moze napiszcie za ile kupilyscie uzywane wozki mi udalo sie kupic mutsy 4 rider za 600 zł 2 w 1 a nowe sa po 2500

Gość brombbaaa
ja zaplacilam za Joolz day - zestaw ful wypas z wszystkimi drogimi dodatkami jak spiworek czy torba i inne, gondola, spacerowka, plus druga spacerowka, nieuzywana zafoliowana w innym kolorze z koszem, do tego fotelik cybex athon 2 1800 zl z wysylka z anglii :-) wszyscy się pytają co to za wózek, prezentuje się super, prowadzi jeszcze lepiej i sklada do seicento :D

Gość TakaSobieMama2
Nic, nawet za darmo bym nie wziela ale to dlatego ze nie uznaje uzywanych rzeczy. Osobiscie wolalam kupic wozek "normalny" i nie zastanawiac sie "czy uda sie go odsprzedac" i "ile z niego odzyskam" :O....

Gość gość
-Babyactive ballerina style 3w1 po jednym dziecku (wiem, bo dziecko widziałam, folie itp od wózka były) za 300zł :) (na tablicy był za 400, ale utargowaliśmy). _ Potrzebowałam tylko spacerówki i tylko jej używam (wcześniej miałam inny wózek głęboki, a fotelik mc cabiofix). Pewnie kupiłabym ten wózek wcześniej (i może nowy), ale nie znałam go itp. więc miałam tylko głęboki... póżniej szukałam spacerówki z dużymi kołami, metalowym koszem, bez skrętnych kół itp.. i nie było.. więc zdecydowałam się na kupno zestawu i nie żałuję. To jest REWELACYJNY WÓZEK :)

Gość brombbaaa
nowy taki zestaw kosztuje 4500. przymierzalam wiele wózków, ten prowadzil się najlzej i jako nieliczny spelnial wszystkie nasze kryteria ale wydać taką kasę to żal :-) udało nam się kupic uzywke w super stanie :-) wrozek jest piękny a gondola wcale nie jest mała bo ma 80cm długości

Gość gość
Urbo z mamas and papas I tez fotelik z uk cybex :) plus gondola, 3 lata temu za wozek zaplacilam 170f;) gdzie wozek wyszdl 2 miesiace wczesniej do sprzedazy, wtedy byl to szal I kosztowal cos ponad 500f (spacerowka) nowa gondola 160f. I fotelik nowy cybex na promocji 99f, plus minus tez mi wyszlo kolo 1800 zl. I wszyscy wozkiem zachwyceni, moja corka 3 lata w nim jezdzi I teraz bedzie drugie:) aa wozek mozna pchac I manewrowac najmniejszym palcem u reki..I jest jednym z najlzejszych wozkow, quinny buzz , ktory mialam na poczatku I przez wade byl zwrocony chowal sie przy nim

Gość gość
a w jaki sposob sciagacie wozki z anglii? interesuje mnie bugaboo