Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latte cafee

dziwna miesiączka

Polecane posty

Gość latte cafee

No więc tak... moje cykle odkąd pamiętam, trwają zawsze 32-34 dni. Ostatnia miesiączka była 2 listopada, no więc następna trafiła 3 grudnia, tylko że... zawsze mam bolesne miesiączki, półtora tyg. przed boli mnie już brzuch i piersi, no i krwawienie przez pierwsze 3 dni jest zawsze obfite, a jak już nastąpi to przestają boleć mnie piersi... a teraz - dostałam "miesiączkę" 3 grudnia... dzień 1 - lekko brązowe plamienie i lekki ból brzucha, wrażliwe sutki (nie bolą mnie piersi jak zwykle), dzień 2 - lekkie krwawienie, lekki ból brzucha i mega wrażliwe sutki, no i dzisiaj - lekkie krwawienie, lekki ból brzucha i również bardzo wrażliwe sutki... myślałam, że może jestem w ciąży, nie wytrzymałam i wczoraj wieczorem zrobiłam test - wynik negatywny... no i teraz się zamartwiam co mi jest... nigdy, przenigdy nie przytrafiła mi się taka miesiączka... ciążę wykluczam, bo test wyszedł negatywny... no i nie wiem co mam myśleć... czy któraś z Was tak miała?

Gość gość
Ja tak mialam ostatnio... i tez myslalam,ze to ciąża,ale niekiedy tak jest ;p kobiety sa rozne i kazda miesiaczka jest inna.

Gość gość
może Ci sie nagle przestawić cykl np. na 26-dniowy i utrzymywać przez rok. Kobiety organizm jest nieodgadniony...

Gość latte cafee
trochę się przestraszyłam, że może coś nie tak ze mną... bo nigdy tak nie miałam... z początku myślałam, że może jestem w ciąży, ale w dniu miesiączki zrobiłam test - negatywny... a wydaje mi się już powinno wtedy coś pokazać... tylko dlaczego bolą mnie tak sutki, nigdy wcześniej mnie tak nie bolały...

Gość labambaaaaaaaa
Miesiaczke masz teraz 3 dzien rozumiem, a jak obfite jest krwawienie? wydaje mi sie ze zrobilas test za szybko moze poczekaj jeszcze. Nie chce ci robic nadzieji, ale ja mialam tak na poczatku ciazy. A tak wogole chcesz byc w ciazy?

Gość latte cafee
no właśnie jeśli chodzi o krwawienie, to jest bardzo małe, w ciągu dnia spokojnie starczyła by jedna podpaska czy jeden tampon. Myślałam, że miesiączka się powoli rozkręci, ale nic... no i ten ból sutków... A jeśli chodzi o ciążę to staramy się z mężem, dlatego pierwsze co pomyślałam o ciąży, bo nigdy tak nie miałam... a czy któraś z Was na początku ciąży miała takie krwawienia w czasie spodziewanej miesiączki? bo słyszałam, że czasami jest to możliwe...

Gość latte cafee
i czy jest możliwe to, że za wcześnie mogłam zrobić test i dlatego wyszedł negatywny?

Gość latte cafee
ktoś się wypowie? będę wdzięczna za każdą odpowiedź...