Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danusia1111

Ratunku rysa na aucie

Polecane posty

Gość Danusia1111

Dziewczyny ratunku - zrobiłam ryse na samochodzie męża, jak wróci w pon to mnie zabije... takie rzeczy da rade gdzieś załatwić przez weekend albo od ręki?

Gość gość
Nie przesadzaj skoro to tylko ryska....

Gość gość
Jak to mała rysa to w sklepie z częściami są takie specjalne ( kolorowe )korektory w kredce.

Gość Danusia1111
No właśnei nei mała, rzuca sie mocno w oczy. Jak mąż wróci z wyjazdu to będzie awantura. Jakie to kredki, ze można nimi zamalować ryse? To nie spłynie potem przy deszczu?

Gość gość
a mąż chyba bardziej kocha auto od ciebie skoro ma ci zrobić awanturę z powodu takiego głupstwa

Gość gość
Nie spływa bo to lakier w korektorze, tylko w sklepie kolor dobiorą albo zrobią specjalną mieszankę jeśli to kolor niestandardowy, choć barwa tych kredek ma dużą gamę barw. Jeśli jest głębola i szeroka to nic z tym nie zrobisz samodzielnie tylko trzeba to "zaszpachlować" i pomalować i robi to lakiernik.

Gość Danusia1111
Jezu... nie udobr****m za bardzo... Znam go. Jest ajkis warsztat we wrocławiu, ktory taka rzecz od ręki zrobi?

Gość Galapago
Podjedź do Peters auto. Ja załątiwałem co prawda u nich sprawy związane z wulkanizacją, ale to jeden z solidniejszych i sprawniejszych warsztatów we Wrocławiu. Są cyznni też w sobotę. Możliwe, że zrobią od reki, mają zdolnego speca od takich spraw. Jeśli cennik w zw. z oponami przekłada się na lakiernictwo to nie przepłacisz. A następnym razem uważaj, żeby nie zadrapać ;)

Gość gość
Podjedź do jakiegoś lakiernika, powie ci czy wystarczy jakiś środek, czy trzeba będzie lakierować. Oby można było zamazać tą kredką.

Gość spróbuj pastą do zębów
posmarować....serio.

Gość gość
wywal takiego meza z domu;jak za ryse zrobi ci jazde;ales se meza wychowala; noo tak on cie wychowal; glupia kozo; przejrzyj na oczy!!! auto to nie cale yzcie:::

Gość gość
kredke to sobie w d**e wsadz. a jak nie umiesz jezdzic, to polecam komunikacje miejsca. facet pewnie ciezko zarabia hajs, zebys ty mogla wozic d**e samochodem, a ty go jeszcze dewastujesz :P jak rysa jest 'biala' to znaczy, ze jest do podladu. trzeba robic zaprawke, albo najlepiej pomalowac. ok. 400 zl za element, tylko przy sprzedazy to i tak wyjdzie.

Gość Danusia1111
No dobra, załatwione. byłam w Peters Auto, bardzo miła obsługa i nie wzieli dużo. Zrobione od ręki. Ale i tak się wypepłałam przed mężem, że zarysowałam auto. Na szczescie nie ma sladu. Poza tym butelka ulubionego mężowego piwa rozładowała atmosferę :)

Gość gość
a aportujesz też na komendy męża?

Gość gość
Unikajcie Peters Auto, zaraz dam fotę jak mi sprartaczyli samochód :O

Gość zuzannaanna
Kup olektor w kredce a jak Twój mąż jest taki przewrażliwiony na punkcie samochodu to może kup mu pod choinkę monitoring gps z http://www.monitoring-gps.net/ Powinien być zadowolony i Ci wybaczy tą ryskę:)

Gość Danusia1111
~`gość - ja jestem wyjatkowo zadowolona z Peters Auto. Pzoa tym w warsztacie można składac rekalmację, zrobiłeś tak? Zuzannaanna - rysa byłą tak głęboka, że jednak nie było opcji na zamaskawanie tego typu środkami.