Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta860

Podoba mi się facet ale jego ex

Polecane posty

Gość marta860

Widziałam ją na fejsie. Wrzuca milion miłosnych obrazków i pisze durne posty z przekleństwami samymi...wygląda i ubiera się jak wyzywająco, jest brzydka (twarz ma na serio nieładną, ja mam kompleksy, ale uważam że jestem od niej ładniejsza). Tylko figurę ma bombową, to jej trzeba przyznać, tutaj z kolei ja się do niej nie umywam :). Generalnie jeżeli on był z kimś takim 7 lat, to ja wysiadam..

Gość gość
Zachowuje się infantylnie.

Gość marta860
A ten facet ma 32 lata, ona 28. Ja... 22 i cholera, czuję się dojrzalsza i to o wiele :)

Gość gość
Widzisz, próbuj, co ci szkodzi. (Figura nie zawsze nadrabia brzydką twarz)

Gość marta860
Słyszałam, że jak faceci myślą o długoterminowym związku, to bardziej patrzą na twarz, a jak o krótkoterminowym (delikatnie mówiąc...:)), to na figurę. W tym przypadku się to mało sprawdziło :D. Ja mam styl elegancki, ale taki nowocześnie elegancki, lubię obcasy, obcisłe kobiece sukienki, ale zero we mnie wulgarności. A ta laska łazi w mini i w dekolcie głębokim. Fakt, ma co pokazać, czym oddychać i na czym usiąść;) ale to już dla mnie robienie z siebie bardziej obiektu seksualnego niż obiektu westchnień.

Gość gość
pewnie dobrze sie r*****a i dlatego byl z nia tak dlugo

Gość marta860
ja wiem czy takie "wylaszczone" się dobrze pieprzą? jak mam być szczera, to moje wylaszczone koleżanki były oziębłe właśnie z reguły (z jedną sprawdziłam na żywca nawet) oo, jeszcze yorka ma :D

Gość gość
to masz jakies feralne kolezanki, bo takie dziunki sa zazwyczaj ostre w lozku i lubia perwersje takie jak polykanie, spust na twarz, anal itp.

Gość marta860
generalnie typ urody to ja mam zupełnie inny od tej laski.. ale jestem od niej ładniejsza z twarzy. Z figury to nie, jestem szczupła, ale mam ją mocno średnią, ale pracuję nad tym od jakiegoś czasu :)

Gość marta860
miałam koleżankę uważaną za piękność (naprawdę była ładna), która była hetero ale w ogóle nie dało się z nią o seksie pogadać, była oziębła jak cholera, a byłyśmy dosyć blisko (przyjaciółki) znałam kilka tzn. "maniur", też blisko, które były dziewicami ale inne nie były, ale nie wiem jakie były w łóżku :P w każdym razie dużo o seksie nie gadały za to jedna tzn. mądra głowa (niebrzydka) chodziła i chwaliła się jak straciła dziewictwo i gdzie to ona nie uprawiała seksu ;) ja tam lubię eksperymenty łóżkowe, zawsze byłam w tej kwestii otwarta (jak coś się robi to się robi na 100 proc ;D).

Gość gość
On jest tobą zainteresowany?

Gość marta860
Nie wiem tak w 100 %. Często chce się ze mną umawiać, zabiera mnie na wypady autem gdzie mi się podoba. Znamy się miesiąc.

Gość zirraqa
oglądałam kiedyś program o facetach i ich zainteresowaniach seksualnych, ci którym podoba sie brzydka kobieta ale z ładną figura to oznacza że lubią striptizerki więc na pewno jest wielbicielem klubów nocnych i kręcące pupa dziewczyny przed nosem albo kręcą mu doopą na rozporku jak siedzi , znam sie na facetach

Gość marta860
co najśmieszniejsze, on niby jest lekko konserwatywny, kiedyś na forum pisał że nie lubi lasek które latają po łóżkach etc. czyli jest na odwrót pewnie :)

Gość gość
A ch*j cie obchodzi jego eks...poznaj go a nie oceniaj po eks.

Gość marta860
zapomniałam dodać, że on się z nią przyjaźni i spotyka się z nią i z jej obecnym facetem :)

Gość gość
no to pewnie nieźle zabawiają się w trójkącie

Gość marta860
ja się z nim dobrze dogaduję.. czuję się przy nim sobą. Poznałam go przypadkowo i to on zabiegał o spotkanie (widział moje zdjęcie).

Gość marta860
co generalnie sądzicie? ja się aż tak nie przejmuję, nie spieszę się do związku ani do niczego, na razie only for fun to wszystko, ale przyznam że lekko mnie zatkało na widok tej laski :)

Gość quesl
Sądzę że za dużo o tym myślisz ... daj na wstrzymanie

Piszesz, że jesteś dojrzała - a sama zachowujesz się dziecinnie- oglądasz fotki byłej laski i jeszcze sobie tym głowę zaprzątasz. Ma ładną figurę - ok., nie znasz jej - może oprócz tego ma cudną osobowość, nieprzeciętne poczucie humoru albo jest wybitnie elokwentna. Było minęło i tyle. Skup się na facecie- jeśli jest wobec Ciebie ok to po co szukasz problemu? Ma Cię przeprosić za swoje uprzednie związki czy co?

Gość gość
Masz kompleksy?

Gość marta860
Właśnie to, z kim był wcześniej związany, daje o nim jakąś wiedzę. Na plus jest to, że przyjaźni się z byłą i jej aktualnym facetem - mało kto byłby w stanie rozstać się z taką klasą. W każdym razie, ja jestem z zupełnie "innego kręgu" niż ta dziewczyna, więc nie wiem, czy nie będzie to w niedalekiej przyszłośc**przeszkodą. No, ale pożyjemy, zobaczymy, na razie wyluzuję :).

Gość marta860
Mam parę kompleksów związanych z moją figurą, owszem.

Gość gość
Ludzie powinni sie rozstawac tylko na wojennej sciezce. Takie przyjaznienie sie ze swoimi ex jest bez sensu

Gość marta860
No, ale jak się lubią, to w sumie czemu nie?

Gość gość od domu
o matko, autorko, ale Ty tej dziewczyny w ogóle nie znasz! Boże, co za pokolenie fejsbukowców- porażka.

Gość marta860
Lol, ja na fejsie rzadko siedzę. Ale nie uważasz, że po takich wpisach etc da się choć podstawowo poznać z kim ma się do czynienia?

Gość gość
Facetom podobają się różne typy. Był z taką, może być z inną.

Gość marta860
Może i tak :) on z nią zerwał, z tego co mówił tak btw.