Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długie włosy na ślub

Polecane posty

Gość gość

W październiku 2014 wychodzę za mąż i chciałabym zapuścić włosy. Przez ostatni czas miałam bardzo postrzępione włosy przez co wydawało się że wogóle nie rosną i obciełam je na prosto bez żadnego cieniowania . Sięgają mi do szyji , odstawiłam całkowicie prostownice , suszarkę , kupiłam sporo naturalnych kosmetyków wcierek, tabletki , olejek rycynowy itp.. Moje marzenie to długość do łokci ale to chyba nie osiągalny cel w ciągu 11 miesięcy :( Próbowałam dopinek ale w długości jakiej mam obecnie wyglądają strasznie sztucznie a taki efekt nie zadowoli Macie jakieś sposoby ?

Gość gość
Przez te 11 miesiecy Ci odrosną sporo ok 12 cm, wtedy jak dopniesz dopinki nie bedzie sie tak rzucało w oczy Nie widze innego sposobu niz dopinki jesli chcesz miec długie włosy

Gość gość
ja mam długość do łokci a zapuszczam już 5 lat... ważne jest żebyś podcinała minimalnie końcówki co około 3 miesiące w zależności od kondycji końcówek:) niestety bez dopinki się nie obejdzie ale tak jak już ktoś wyżej pisał przy dłuższych włosach nie bedzie wyglądać tak źle :) życzę wytrwałości w zapuszczaniu:)

Gość gość
Dopinki nie są złe - miałam je na ślubie moich przyjaciół, byłam druhną. Fryzjerka mi je pokręciła, ułożyła fryzurę i było naprawdę pięknie. Trzeba tylko dobrać odpowiedni kolor dopinek do twoich włosów.