Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlpeszy miesiac na slub

Polecane posty

Gość gość

jaki jest najlepszy miesiac na slub?

Gość bez blogoslawienstwa
moim zdaniem od czerwca do pierwszej polowy pazdziernika

Gość gość
każdy jest dobry

Gość gość
miesiąc nie jest istotny, ważna jest pogoda. Co z tego, że weźmiesz ślub w czerwcu jak będzie upał 30 stopniowy? Ja brałam ślub 26 października i pogoda była przecudowna więc wszystko kwestią szczęścia.

Gość gość
a na sranie wam pogody jak i tak siedzicie w sali

Gość gość
W czerwcu może lać i być chłodno, a kwietniu czy październiku piękna pogoda, nie ma reguły, a ustalanie ślubu pod pogodę na rok przed kiedy nie potrafią przewidzieć na 3 dni do przodu to już idiotyzm.

Gość gość
oczywiście, że pogody nie da się przewidzieć dlatego bez sensu jest bicie się o terminy w chodliwe czyt. letnie miesiące.

Gość gość
moim zdaniem najpewniejsza pogoda jest wrzesień-październik. ale w tym roku wrzesień był brzydki, więc nie ma reguły. my wybraliśmy pierwszą sb lipca, mam nadzieję, że będzie ładnie. Wybrałam takie termin, bo lubię długie i ciepłe wieczory, jak jest ładna pogoda. Ale tego nikt nie przewidzi, może lać jak z cebra.

Gość gość
jak dla mnie- maj. to najpiękniejszy miesiac, przyroda rozkwita, wszystko budzi sie do życia, zielen jest taka "soczysta"... połowa maja optymalnie bo poczatki jeszcze bywają zimne a co do pogody- to niestety reguły nie ma. kolezanka brała w lipcu i było zimniej (padało i ogólnie było chłodno) niz na kuzynki właśnie w maju....

Gość gość
ja mam slub 26 kwietnia 2014 i licze zeby byla ladna pogoda tak do max 22-24 stopni :P

Gość gość
Luty bo najkrótszy . Głupi temat to i odpowiedź adekwatna .

Gość gość
Zależy w sumie co kto lubi. Mi się podobają wiosenne miesiące, bo wszystko kwitnie, koleżance się zawsze marzył ślub zimowy i miała w styczniu. Jak ktoś nie lubi upałów to będzie unikał lipca czy sierpnia. Nie ma reguły i moim zdaniem nie istnieje coś takiego jak "miesiąc idealny"

Gość gość
lato i wesele kojarzy mi się z przepoconą koszulą najładniejszy jest zimowy ślub..