Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nekogirl

Z blond na rudo

Polecane posty

Gość Nekogirl

Hejka, czy znacie jakiś sposób żeby zrudzić naturalne ciemnoblond włosy bez farbowania? Chcę tylko ożywić swój kolor, a nie zmieniać całkowicie. Znacie jakieś sposoby?

Gość Nekogirl
up! up!

Gość gość
szamponetke wyprobuj - efekt do 3-4 myc i zobaczysz czy ci w ogole ten odcien wlosow pasuje

Gość Nekogirl
To niestety nie mój blond :( Moje włosy mają ciemny kolor starego złota, trochę trudno go opisać. Czasem wydają się prawie brązowe, a czasem prawie rude i właśnie tę rudość chciałabym podkreślić. No to spróbuję szamponetki, choć myślałam że są jakieś inne specyfiki.

Gość gość
Ja sobie na blond nalozylam szamponetke 4-8 myc kasztan mariona. Najpierw byly ciemnokasztanowe ale po dwoch tyg zrobily sie rude potem wsciekle rude a potem bardzo ciekawa ruda poswiata zostala. Nakladalam ja pol roku temu i jeszcze cos zostalo. Nawet bardziej mi sie podoba niz naturalny. Ale jasno rudy jaki z tego kasztana zostral jaki byl jeszcze dwa mies temu najbardziej mi sie podobal. Wlosy mam jasny blond.

Gość gość
Moze henne wyprobuj jak nie chcesz szmponetki. Ale ta marion jest tania i ok.

Gość Nekogirl
Henna brzmi ciekawie. Nie zależy mi na zmianie koloru, tylko dodaniu włosom odrobiny ognia :) a znacie może jakieś szampony podkreślające rudości? Może to wystarczy? Jak myślicie dziewczyny?