Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem z nim dla seksu

Polecane posty

Gość gość

chcialabym wiedziec co o mnie myslicie. 2 lata temu poznalam mezczyzne starszego o 8 lat. Bylismy rok razem, ale ze wzgledu na pewne roznice rozstalismy sie. Ja mam opiero 24 lata,skonczylam studia i rozpoczelam niedawno fajna prace. Nie chce miec dzieci. On juz jest po trzydziestce i chcialby miec dziecko. Nie dojdziemy do porozumienia. Rozstalismy sie. On rozpoczal zwiazek z jakoms kobieta z rozsadku. Ja nikogo nie mam i pare miesiecy po naszym rozstaniu zaczelism ze soba sypiac. To trwa do tej pory. Ja tez mam swoje potrzeby. Poadto duzo mi pomaga, np. pomalowal mi sciany w mieszkaniu. Sam powiedzial, ze chcialby ze mna byc, ale chce miec dziecko. Ja mu go nie dam. Co myslicie o takim ukladzie?

Gość gość
z jakomś ? po studiach, really? :O :O :O jakich?

Gość gość
A JEST ON Z GDYNI; znam takiego wlasnie co na dziecko bajeruje laski,moze to on?

Gość gość
jak ty te studia slonczylas,skoro brak ci charyzmy zyciowej i rozumu?Nikt za ciebie decyzji nie podejmie,bo ty sama musisz wiedziec,czy zwazywszy na twoje potrzeby-jak napisalas,bedziesz sie tylko z nim grzmocic,czy dasz mu uczucie,a co za tym idzie i dziecko byc moze🖐️