Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość a do z

ruchy dziecka w 28tc

Polecane posty

Gość gość a do z

czy wasze dzieci w tych tygodniach jakoś więcej się ruszają/ ruszały? moje teraz tak szaleje, że aż ciężko mi wyobrazić co tak na prawdę ono wyprawia tam w środku :P z pierwszym dzieckiem nie miałam tak. owszem synek ruszał się, ale jakoś tak wolniej i chyba rzadziej. teraz ma być podobno dziewczynka. czyli już na tym etapie można stwierdzić, że będzie to mała "wariatka" ?

Gość gość
Moja mala tez na tym etapie szalala i to nieraz miala takie dni ze zastanawialam sie co ona tam robi. Teraz jestem w 36 tc, tez szaleje, ale mniej, bo i ciasno, ale czasami jak mi kopmniaki zasadzi to nie wiem czy smiac sie czy plakac:-) widactakie male krejzolki bedziemy mialy:-)

Gość gość
A u mnie na odwot, corka wcale nie kopal, czulam tylko deliktatne ruchy a teraz mam miec syn i czasem az mnie w nocy budza te jego figle.

Gość gość
A u mnie tak jak u autorki, pierwsza ciąża delikatne ruchy i syn, a teraz mam tydzień, dzidzia dużo się rusza, ale jeszcze nie wiem co będzie, bo nie widać

Gość gość
30 tydzień

Gość gość a do z
myślicie dziewczyny, że coś w tym jest? dzieciaczki już w brzuchu pokazują charakter? mój synek ma teraz 4 lata i jak to dziecko w tym wieku ma jakieś histerie i próbuje walczyć o wszystko, ale na ogół jest spokojnym dzieckiem, nie biega jak szalony po całym domu, nie "nosi" go ciągle i wszędzie. nawet mogę stwierdzić, że do 1,5 roku był dzieckiem aniołem, mało płakał, był spokojny, ładnie jadł, dobrze spał (przesypiał całe nocki od 4 m-cy) także co jak co, ale trochę się zaczynam się zastanawiać jakie to drugie będzie...:P

Gość gość a do z
jakie są Wasze pierwsze dzieci w porównaniu z tym jak zachowywały sie w brzuchu?

Gość gość
no wlasnie u mnie sa takie same jakie byly w brzuchu;)pierwszy spokojny a drugi maly szatan az sie w pepowine zaplatal;)teraz tez jest bardzo zywy;)