Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperattttttka

Do facetów Co uważacie o takim stroju

Polecane posty

Gość desperattttttka

Biała, jedwabna koszula zapinana pod szyję (ale z rozpiętymi dwoma guzikami) Czarne spodnie typu skinny jeans Czarna, skórzana ramoneska Paznokcie pociągnięte bezbarwnym lakierem do paznokci Blada, jednolita skóra I tusz wyłacznie na górnych rzęsach + bezbarwny balsam na ustach (koniec w makijażu) I na stopach buty - czarne sztyblety z błyszczacej skóry Podobałaby Wam się w takim stroju, szczupła, młoda dziewczyna???

Gość gość
Dawaj fotę albo 🖐️

Gość gość
myslisz, ze faceci wiedza co to jest skinny jeans i ramoneska ? :D

Gość prawictwo pospolite128
Ja wiem tylko co to są legginsy

Gość desperattttttka
Skinny jeans to są obcisłe spodnie (nawet nieco bardziej niż rurki). Te moje mają akurat nieco wyższy stan, więc nie kończą się na biodrach a nieco wyżej. Ramoneska to taka kurtka, ta którą mam taka nieco motocyklowa, tuż przed biodra, obcisła, czarna i skórzana z zapięciem na ukos:)

Gość desperattttttka
nikt sie nie wypowie?

Gość sierść psa
strach na wróble lepiej się prezentuje na polu

Gość facet00
dobry

Gość sierść psa
tu są ładne wdzianka, poszukaj w dziale 'sukienki' http://www.intymna.pl/p1390,502,1,46009,,sukienka-m225,SID=a1eee4186bd55caf7de48d2f0f8c2506

Gość desperatttttka
Sztyblety to sa buty do jazdy konnej:) te ktore kupilam sa oczywiscie nimi mocno inspirowane i mimo ze kupione w normalnym sklepie z galanteria skorzqna to nosza taka nazwe:)

Gość gość
wiec z jednej strony heavymetalowa pretendujaca do motocyjla, z drugiej dżokejka, z trzeciej grzeczna staromodna arystokratka z dworku - rzeczywiscie desperatka :D

Gość desperatttttka
Skoro tak to odbierasz:)

Gość gość
bez obrazy, ale to brzmi tak jakbys cos chciala zaszalec, ale to nie do konca zgodne z twoim charakterem \, z jednej storny jakas odwaga, a z drugiej chcec bycia grzeczna i zarazem tajemnicza, do ramoneski konkretniejszy kolor na ustach i paznokciach, bo to wdzianie samo w sobie pokazuje jakis luz, brak sztampy itd. jeszcze jak to wszystko jest nowe i "sztywne" to masakra, ubierz to i wsiadz na konia, zeby poczuc wiatr we wlosach i troche zakurzyc butki ;) a dlaczego w ogole o to pytasz? nawet przez sam fakt, ze zakladasz o tym temat widac, ze nie jestes siebie pewna w tym temacie

Gość gość
nie chce krytykowac, tylko musisz w tym pewnie sie czuc, bo inaczej otoczenie bedzie widzialo sprzecznosc, to wyczuwa sie, jesli to radykalna zmiana stylu i brak c***ewnosci, to wyjdz w tym wieczorkiem gdzies, zeby sie przeleciec****oczuc pewniej zanim zrobisz to "wielkie wyjscie" w swiat, na ktorym bedziesz chciala zrobic dobre wrazenie, generalnie w dzisiejszych czasach raczej na nikim nie zrobi to wielkiego wraznia ani w jedna ani w druga strone, wiec mozesz poczuc sie bezpieczniej, o ile oczywiscie wszystko w odpowiednim rozmiarze masz,pozdro

Gość gość
analfabetko jedna!!!! co sądzicie o... co uważacie NA TEMAT... nie ma zwrotu "co uważacie o..."

Gość gość
wow, ktos tu na serio czuje sie niepewnie :O uwazamy, ze nie powinnas prosic o zdanie skoro masz problem z przyjmowaniem odpowiedzi, i zastanow sie co napisalas wyzej, czesc "desperatko"

mają rację, strasznie pomieszałaś te style. Czasem to wychodzi, ale nie tym razem.

Gość desperatttttka
Ale ja nie wiem o co Wam chodzi. Po dluzszej chwili weszlam na ten watek. Dziekuje Wam za opinie mimo wszystko:) Nie wiem czy ten stroj to szalenstwo bo biala koszula i czarne spodnie to cos co nosimy zazwyczaj:) Sztyblety tez nie sa ze sklepu jezdzieckiego a z vagabobonda wiec przeznaczone to codziennuch stylizacji. Czym w takim razoe moglabym je zamienic? Co do kurtki to tez ja czesto nosze np do musztardowej dzianinowej kiecki oraz czarnych rajstop. Nie lubie sie mocno malowac. Procz henny u kosmetyczki na brwiach to wyrownuje koloryt cery podkladem i uzywam tuszu do rzes na gorne rzesy (taki co nie skleja a przyciemnia i podkreca). Dodalam ten temat bo bylam ciekawa zdania innych ludzi:) Noe jestem jakas wybitnie zakompleksiona ale tez supe pewna nie:) Zwykla ciekawosc.

My możemy sobie najwyżej wyobrazić to jak to wygląda. Jeżeli Ty patrząc w lustro widzisz, że wszystko pasuje to bardzo możliwe, że tak właśnie jest :)

Gość cobra verde
Moorland, autorka pytala o zdanie facetów. Czyżbyś zmieniła płeć? ;)

Na tym forum występuję jako w obu wersjach :P Nie, zajrzałam z ciekawości i zapytałam się o te buty...i tak mnie jakoś wciągnęło. :D

Gość cobra verde
:D :D

Gość gość
O czym ty piszesz? Nic nie zrozumiałem, chyba, że byś napisała- czarne pończochy zakończone seksowną koronka na super zgrabnych nogach, wyżej fajne, smukłe uda, jeszcze wyżej ładnie wygolona broszka skryta za koronkowymi majteczkami... A twój opis stroju to jakaś abstrakcja niestety :(

Gość desperatttttka
No czarnych ponczoch skrywajacych broszke cokolwiek to znaczy nie ma w tym stroju:)

Gość gość
W cokolwiek się nie ubierzesz mnie interesuje tylko co pod ciuchami ;)

Gość desperatttttka
Jak C***odam moje wymiary to chyba nie bedziesz zainteresowany:) Chyba ze lubisz bardzo szczuple dziewczyny

Gość gość
ach... lubię średnie ;)

Gość desperatttttka
53 kg przy wzroscie 167:)