Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość big32

Rozwód bo mam dużego

Polecane posty

Gość big32

Zawsze podczas stosunku było nie tak. Na jeźdźca nie od tyłu nie itp. bo tak boli bo za gruby itp. Próbowałem ją rozgrzewać minetkami po 20 min min przed plus rozciąganie, żele itp. Ale jak już doszło do jazdy to zaraz zauważałem że te minetki jej bardziej pasowały i po chwili jazdy mówiła "kończ". Nie rozumiem dlaczego wszyscy lecą na duże fiuty i tyle się o nich mówi.

Gość gość
prawda jest taka, że nikt nie wie czego naprawdę chcą kobiety...nawet one same.

Gość big32
Czy sugerujesz, że coś ściemniam?. Zapewniam Cię że to szczera prawda.

Gość gość
nie wszystkie kobiety lubią wielkie penisy. np ja. mój facet ma dużego i też się czasem zastanawiam, jak ja dam radę i jak długo. mnie to boli po prostu, żadna przyjemność. ani do loda, ani do stosunku. masakra. najlepszy to taki 16 cm moim zdaniem, nie za gruby, nie za chudy.

Gość big32
Zawsze od lat szczeniackich szczyciłem się tym. Ale jak przyszło do normalnego życia to same problemy.

Gość a ja bym chciała mieć
faceta z dużym penisem

Gość gość
a ileż to jest w cm ???

Gość gość
a ja mam 14cm i 13 w obwodzie :) i nikt nie narzeka :)

Gość gość
musisz znalesc kobiete w wersji xxl do ktorej normalny sie nie dostanie :D albo juz ekstremalnie rozjechana co takiego 16 cm juz nie czuje :D

Gość big32
xxl mnie nie pociągają, za to moja żona była właśnie niska i szczupła to chyba dlatego ją uwierał.

Gość gość
dla niskich to raczej facet z normalnym inaczej zrobisz jej krzywde. no niestety przesada a ni w jedna ani druga nie ejst dobra. rozumiem cie bo faceci na ogol wola niska i drobne kobiety ale no sama widzisz ze meczyla sie z toba i "podczas"marzyla zebys jak najszyciej skonczyl. Musisz szukac jakiejs wyzej kobiety

Gość ale pierdoły pitolicie
ja mam 155 cm wzrostu a mój Ukochany jest dobrze obdarzony i nic mi się nie dzieje jak się nie potrafi nakręcić kobiety albo ona nie lubi takich penisów to nie znaczy, że każda niska kobieta już NIE

Gość ciekawski30
dokladnie, wielkosc pochwy nie zalezy od wielkosci kobiety, to tak jakbyscie twierdzili, ze im wiekszy facet, tym wiekszy k***s, jakby tka bylo, to ja bym mial z 190 a mam tylko 174 cm :P

Gość gość
szukaj takiej co ma wiadro,to bedzie wam obojgu po drodze...

Gość afrodytam
mysle ze to kwestia temperamentu no i fakt z duzym ptaszkiem mozna wiecej powydziwiac :P ale tez czasem za bardzo boli...zwlaszcza przy analu... ale uwierzcie mi ze mimo ze ja niska a on hojnie obdarzony to nie zamieniłabym go na zadneo innego a ma naprawde sporo bo az 21 cm :P