Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia123456

Kulki gejszy

Polecane posty

Gość gość
A twoj partner co na to? :)

Gość natalia123456
sam mi je zamowil na mikolajki, bo widzial ze ogladam je w necie :)

Gość gość
Tu jest fajny artykul: seksualnosc-kobiet.pl/gadzety/waginalne_kulki_gejszy

Gość natalia123456
dzieki :) a ty masz jakies doswiadczenia z kulkami?

Gość gość
Ja sie wlasnie boje co moj powie. :P

Gość gość
Zadnych, dopiero sie zastanawiam nad kupnem, tak profilaktycznie w sumie.

Gość natalia123456
ja swojemu powiedzialam, ze bede ciasniejsza to od razu sie zgodzi :)

Gość gość
Wlasnie tak mam zamiar zrobic, chociaz ja juz jestem bardzo ciasna, nie wiem czy bedzie chcial zebym jeszcze sie scisnela. ;)

Gość natalia123456
ale juz sie nie moge doczekac azmoj mis wroci z paczka

Gość gość
ja mam podobne. ale nie daję rady długo w nich chodzić. spróbuj najpierw w domu

Gość gość
Mnie sie podoba zestaw Je Joue Ami, zwlaszcza te najmniejsze podwojne. Moze pod choinke Mikolaj przyniesie. :D

Gość natalia123456
moze i racja, a przed pierwszym uzyciem trzeba je wyparzyc czy wystarczy dobrze umyc w plynie do takich zabawek?

Gość gość
ja umyłam w gorącej wodzie z mydłem, potem płyn antybakteryjny specjalny zamówiony razem z kulkami i na nie lubrykant ale to już przed samym użyciem. swoją drogą ja bardzo lubię wibrujące jajeczko:) trzeba sobie radzić jak męża nie ma w pobliżu :P

Gość natalia123456
no pewnie:)

Gość gość
może to głupie pytanie...ale jak się z tego korzysta? wkłada się obie na raz? to nie wypadnie?dziewica może je nosić?

Gość gość
normalnie wkłada się do środka raczej nie wypadnie. chyba że kupisz za małe. ale właśnie dlatego lepiej jest pierwsze kilka razy użyć ich w domu. a co do dziewicy to nie wiem.

Gość natalia123456
przypuszczam, ze jak je wlozysz to moze uszkodzic sie blona

Gość gość
One sa polaczone, wiec nie jest tak, ze jedna wypadnie a druga zostanie. Trzeba je wlozyc do srodka, a pozniej z nimi chodzic zaciskajac na nich miesnie. Kulki sa troche obciazone, wiec wlasnie chodzi o to zeby je utrzymac w sobie, w ten sposob wzmacniasz miesnie. Dodatkowo te duze kulki sa wpelnione malymi kuleczkami, ktore w trakcie twojego poruszania wibruja i tak jakby masuja cie od srodka. Ponoc super sprawa by miec intensywniejsze doznania lozkowe. :D

Gość gość
a lepiej postawić na jakość i kupić droższe czy mogą być na początek tańsze? na allegro widziałam takie kulki po 14 zł a nawet i mniej.

Gość natalia123456
ja na pierwsze wybralam takie z sylikonu medycznego, zeby uniknac uczulenia

Gość gość
Ja bym wybrala jakies lepszej jakosci, raczej z silikonu. Koniecznie unikaj tych plastikowych ze sznurkiem, bo on wilgotnieje i pozniej kulki rdzewieja od srodka. Poza tym nie sa za bardzo higieniczne, mozna sie dorobic infekcji.

Gość gość
Ten komplet Je Joue Ami jest fajny, bo zaczynasz od lekkiej jednej kulki, jak miesnie sie troche wycwicza to przechodzisz do ciezszych dwoch i na koniec masz najciezszei najmniejsze juz dla profesjonalistek. ;)

Gość natalia123456
fajny sprzecik

Gość gość
kupiłam dwa lata temu tylko i wyłącznie w celu wzmocnienia mięśni. Dla wszystkich zgorszonych ignorantów: polecił mi je lekarz w związku z nietrzymaniem moczu, jako wspomaganie leczenia farmakologicznego. Naprawdę tak trudno zorientować się w temacie, zanim zacznie się krytykować? Do poziomu tej krytyki nie warto się odnosić.

Gość natalia123456
wlasnieje testuje, czuje jak miesnie pracuja. troche dziwne uczucie jak te ciezkie kulki tam lataja ale jest przyjemnie :)

Gość gość
Pisalam tu wczesniej, rozmawialam z moim facetem, jest zachwycony pomyslem! Zdecydowalam sie na ten zestaw Je Joue, wydaje mi sie, ze trzy poziomy beda najskuteczniejsze. :)

Gość czaskochania
Witam, polecam naszą stronę: czaskochania.pl/kulki-milosci i oczywiście zachęcam do stosowania kulek gejszy! "Wszystkie kobiety powinny ich używać" - tak powiedziała moja ginekolog. Dodatkowo warto zapoznać się z artykułem czaskochania.pl/content/14-czym-sa-kulki-gejszy-kulki-milosci, który dokładnie wyjaśni - co do czego i w jakim celu.

Gość anna gie
Kulki gejszy zapewniają rewelacyjną stymu=lacje pod warunkiem że odpowiednio się podejdzie do sprawy. Jeśli któraś z was posiada kulki a nie do końca wie jak prawidłowo z nich korzystać polecam zapoznanie się z tym filmikiem http://www.youtube.com/watch?v=QtpaiAhtc8E

Gość Zuzosz
Ja mam kulki gejszy, używam ich od kilku tygodni i muszę przyznać, że efekty są zauważalne. Nie rozumiem tego ogólnego oburzenia. Kulki są m.in.po to, żeby ćwiczyć mięśnie kegla. Ja swoje kulki kupiłam tutaj http://skleperotyczny.eu/21-zabawki-erotyczne. Dobry, sprawdzony sklep.

Gość JoannaMisal
Jestem szczęśliwą posiadaczką rewelacyjnego zestawu kulek Je Joue. Długo czytałam i szukałam odpowiednich i w związku z tym iż miałam z tym problem postanowiłam Wam polecić to co moim zdaniem jest warte uwagi i zakupienia - Zestaw zawiera 3 rodzaje kulek. Zaczynamy od najlżejszej kulki,a po ok tygodniu zaczynasz używać cięższej kulki. W ten sposób wyćwiczymy swoje dotychczas słabe mięśnie do perfekcji :) Naprawdę warto to mieć Nie wiem czy są jakieś zamienniki - podróby - nie szukałam kupiłam w swoim sklepie i wiem że to oryginalny gadżet :) http://www.erotyczny24.pl/je-joue-ami-fiolet-p-3058.html