Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wstyd ze nie mam samochodu a woze dziecko do przedszkola rowerem

Polecane posty

Gość gość

w taka ogode gdy deszcz pada, wieje zimno jest?

Gość gość
prowo- nie wierzę, ze taką biedote stać na internet :o

Gość gość
Czemu wstyd? Ja mam do przedszkola ok 10km więc zimą jeżdżę autem, ale gdybym miała bliżej też bym jeździła rowerem. Taniej i zdrowiej.

Gość gość
internet w tych czasach to nie luksus.

Gość gość
A ja prowadzę smyka na piechotę. Fakt-nie mam za daleko - około 15 minut marszem. Ja myślę że to żaden wstyd. Poza tym rower jest teraz trendy :-) Co się martwisz!

Gość gość
nie chce mi sie chodzic a mam jakies 20 minut drogi. poptem biegiem do pracy i biegiem z pracy po corke. bez roweru nie straczyloby mi czasu.

Gość gość
Dokładnie internet to nie luksus, a rower to żaden wstyd.

Gość gość1000
może troche niewygoda przy kiepskiej pogodzie jezdzić z dzieckiem rowerem ale żaden wstyd:P

Gość gość
zwlaszcza jak leje deszcz. i mocny wiatr jak dzis. ale narazie musze tak sie przemieszczac.

Gość gość
Wstyd to kraść. Nigdy nie pomyślałabym o kimś kto jeździ rowerem że to biedota itd poza tym kondycji będzie można Co pozazdrościć:)

Gość gość
Ale 20 minut jedzeesz w jednas strone na rowerze z dzieckiem? I w zime i deszcz?! Wstyd, nie wstyd ale szkoda dziecka

Gość gość
Autorko rower to fajna sprawa.Sama chętnie bym tak przewoziła dziecko gdyby nie fakt że nie jeżdżę za dobrze i pewnie wyhaczylibyśmy glebę przy najbliższym zakręcie :-D Powtarzam za innymi: żaden wstyd!

Gość gość
maz mnie dzis klepnal w tylek i poczul takie twarde.i mowi ale ma usmiesniony tylek. chyba od jazdy rowerem.

Gość gość
Autorko zaiwestuj w taka przyczepke do roweru. Bo w zwyklym foteliku to na pewno dziecko marznie.

Gość gość
rowerem jade ok.10 minut. piechota ok 20 minut +_- 5 minut.

Gość gość
nie ma sensu kupowac tej przyczepki bo corka lada moment wyrosnie z fotelika. bo ma 5 lat. ale wazy tylko 16 kg wiec spokjnie sie miesci.

Gość gość
Kup przyczepke i bedzie po sprawie.

Gość gość
No to jak ty sobie dalej wyobrazasz jak wyrosnie w fotelika? Ze bedzie sama pedalowala o 7rano w mroz 10 m

Gość gość
jak bedzie snieg bede wozic w sankach.

Gość gość
jak narazie mam nadzieje ze jeszcze troszke rtowerem pojezdzimy a potem corka pojdzie do szkoly ktora mamy na ten samej ulicy co mieszkamy. mamy jakies 400m. nie bede sie martwic.

Gość gość
mieszkam w Norwegii i tutaj rowery są całoroczne :) To zupełnie normalne :) Zresztą wielu ludzi, biegnie do pracy, jedzie rowerem, motocyklem, skuterem, itp. Ruch jest dumą i normą a nie wstydem :)

Gość gość
A moze zainwestuj w skuter. Fajna sprawa i w 2 min bedziesz w przedszkolu:-)

Gość gość
Żaden wstyd, tylko niewygodnie i jak przyjdzie zima, śnieg, zawieje i zamiecie to Ci współczuję, że musisz naginać rowerem. A masz prawko?

Gość gość
nie mam prawka. nigdy mnie do tego nie ciagnelo.

Gość gość
to żaden wstyd! szczególnie że w tym POwalonym kraju, mafia z WORD i MORD okrada naród z kasy każąc sobie płacić za kolejne poprawki na których i tak uwalają za byle g***o! Dlatego wielu moich znajomych albo robi prawko poza Polską, albo jezdzi bez i to okazyjnie 1-2razy w tygodniu

Gość gość
chcialabym kiedys zrobic prawko ale przeraz mnie mysl ze musze z kims obcym jezdzic. moze kiedys mi to przejdzie.

Gość gość
Moim zdaniem to nie wstyd tylko szkoda dziecka bo niezbyt wygodnie jechac w deszcz czy mroz na rowerze szczegolnie rano. Zainwestuj w skuter- prawko nie potrzebne a bedzie duzo szybciej, moja znajoma tak wozi dzieci

Gość gość
Pięciolatka chyba nie może jeszcze jechać na skuterze z tego co kojarzę. Rower to żaden wstyd, tylko zdrowie, nie wiem czemu dziecko ma niby od razu zamarazać. Rowerem masz 20 min. czy na piechotę? Też nie mam prawka, poruszam się komunikacją miejską, na piechotę i awaryjnie- taksówkami, nie mam z tym żadnego problemu.

Gość gość
jak bedzie mroz czy snieg to bede zmuszona chodzic na piechote. gdybym miala kasa to wole kupic samochod i maz bedzie jedzic bo prawko ma. Byl samochod ale to juz stary grat byl i ciagle sie psul. oddalismy na szrot. a teraz ciezko uzbierac kase na nowy. i tak sie meczymy bez auta.

Gość gość
rowerem jedziemy ok.10 minut. a piechota 20-25 minut.