Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tralalalalalalalala

Szczepienia rotawirusy i pneumokoki tak czy nie

Polecane posty

Gość gość
Lady Margaret natepna nawiedzona, ktora uwaza ze szczepionki wywoluja autyzm. Moze tez glosujesz na Renate Radomska, ktora cudownie, za pomoca czopkow bananowych wyleczyla corke z autyzmu? Bo wedlug niej autyzm to choroba metaboliczna

Gość gość
Większość chorych na MDR-TB to mieszkańcy Chin, Indii, Rosji, Pakistanu i Republiki Południowej Afryki. (tu chyba szczepienia nie sa codziennoscia?) Nowegia, Szwecja, Islandia, Niemcy maja najnizszy procent zachorowan, a sa to wysoko rozwiniete kraje gdzie o szczepieniach nawet nikt nie dyskutuje!

Gość gość
Napisze tyle, na rotawirusa nie szczepilam, bo mi pediatra odradzil. Powiedzial ze w dobrze rozwinietych krajach nie ma sensu, bo w razie czego jest szpital pod nosem. Te wszystkie -koki szczepionki podawalismy dziecku przed poslaniem jej do zlobka, czyli w wieku 18 miesiecy. Mam bardzo fajnego pediatre, ktory jest dla mnie wielka skarbnica wiedzy i odpowie na kazde, nawet na moje najbardziej glupie pytanie :) Moja rada- porozmawiaj z pediatra, wytlumacz jaka jest sytuacja i niech on Tobie doradzi

Gość gość
denerwuje mnie na tym forum, ze podczas dyskusji, kiedy ktoś stawia logiczne argumenty jest koniec dyskusji. wszyscy na niezalogowanych kontach, anonimowi, filozofujący. bez sensu

Gość gość
Ledzeppelin daj sobie spokój. Pytanie było o rota i pneumokoki a ty zaczynasz filozofowac o szczepionkach i zaczynasz dyskusję w stylu: ja mam tylko rację to jest forum i każdy ma prawo do swojego zdania. Autorka tego tematu jest nie powazna ządając te pytanie tu ma forum zamiast zadac je specjaliscie lub zajrzeć do fachowej literatury.

Gość gość
tak, szczepić na rota i pneumo :)

Gość gość
i nie te pytanie tylko TO pytanie :) to dziecko i to jajko

Gość etymolog na Ledach
te ta to pato pato logia

Gość gość
na rota nie szczepie, minimalizuje szczepienia i podawalam bezkomorkowe 3w1 oraz hib, polio plus pneumo