Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

telefon od asystentki świętego Mikołaja

Polecane posty

Gość gość

Zadzwoniła dziś do mnie asystentka świętego Mikołaja z numeru 500600616. Rozmowa była nagrana, a głos w telefonie mówił coś w stylu "Dzień dobry tutaj asystentka świętego Mikołaja, ktoś bliski chciałby się dowiedzieć co chciałabyś dostać na święta. Za jakiś za zadzwoni do Ciebie Mikołaj, zastanów się o czym marzysz". I Faktycznie za pół godziny zadzwonił Święty Mikołaj. Tym razem nagrany męski głos spytał się czy już się zastanowiłam i poprosił żebym po usłyszeniu sygnału powiedziała swoje marzenie a następnie się rozłączyła. Spotkał się ktoś z czymś takim? :) Zastanawiam się czy to reklama czy poważnie ktoś z moich bliskich wynajął "Świętego Mikołaja" ;)

Gość gość
ja miałam to samo, identyczna sytuacja. Numer 500300616. Zadzwoniłam do lubego ale się wyparł. Także czekam, ciekawe co się wydarzy ?

Gość gość
No ja tak samo miałam taki telefon, tylko że Mikołaj za szybko zadzwonił i nie wiedziałam co wybrać, więc palnęłam, że chcę worek słodyczy xD Mój chłopak się wyparł wszystkiego, więc sądzę, że to po prostu jakiś żart ze strony sieci bądź jakiegoś serwisu...

Gość gość
to są sms które przychodzą z sieci. Ja dzisiaj dostałam że mogę wysłać DARMOWEGO sms i "św. Mikołaj" zadzwoni do wybranej prze ze mnie osoby i zapyta o prezent . ;) ktoś znajomy pewnie Was wkręcił ;)

Gość szalony Johnny
to byłem ja sw Mikołaj:) ale ja tylko chodzę do swojej dziewczyny:)

Gość szalony Johnny
Obiecałem że zadzwonię to zadzwonię Obiecałem worek słodczy, to będzie worek To ja Twój Mikołaj :classic_cool:

Gość edifido
Witam, dziś do mnie zadzwoniła pomocniczka św. Mikołaja i później Mikołaj. Teraz czekam na prezenty :):):) hahaha