Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy dostaje się okres po odstawieniu tabletek anty

Polecane posty

Gość gość

Witam. W połowie października wzięłam ostatnią tabletkę antykoncepcyjną. Niestety miałam taką sytuacje że musiałam przerwać branie - Zanichałam sprawę i nie poszłam do gin po recepty na kolejne paczki bo nie miałam jak dostać się do swojej gin w innym mieście niż obecnie przebywam :O Wybrałam normalnie całą paczkę i jak zwykle dostałam krwawienie z odstawienia potem po ok 20 dniach dostałam krwawienie, myślałam że to okres mi wraca i wszystko się normuje, a teraz mija już 32 dzień odkąd dostałam tamtego krwawienia i nic :( Czytałam że po tabletkch anty często występuje krwawienie które jest mylone z powracającą do normy miesiączką a potem nawet do 6 miesięcy normują się normalne cykliczne miesiączki... Pobolewają mnie sutki i brzuch - tak jak na okres. Nie wiem czy powinnam się przejmować, troszkę panikuje... Wam też tak wracało długo do normy?

Gość gość
up. Też jestem ciekawa jak długo wraqca sie do normalncyh cyklów? BO mam zamiar odstawić tabsy

Gość Ania gosc z lodzkiego
A ja biorę tabletki od lipca. Ostatnie krwawienie z odstawienia mialam 2 tyg temu. Od 3 i pol tyg nie uprawiam seksu. Teraz ciągle mi się siku chce. Ciąża wykluczona prawda? :P ja to panikara jestem :P I zimno mi w stopy... :( Mogę normalnie odstawić tabletki bez konsultacji z lekarzem?