Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Mam 29 lat i nigdy nie miałem dziewczyny, nigdy też nie uprawiałem seksu. Nie chcę się tu nad sobą użalać, bo to nie mój styl. Chcę tylko poznać Wasze opinie na ten temat: jak traktujecie osoby, które nie mają doświadczenia w tym wieku w takiej sferze? Spotykałybyście się z kimś takim, unikałybyście, uznawałybyście za dziwaka?

Gość gość
czy jest szansa na jakąś odpowiedź, choćby najbardziej druzgocącą?

Gość gość
Masz napisane na czole ze jesteś prawiczkiem?

Gość gość
nie, ale nigdy nie miałem dziewczyny, więc nie mam obycia w tych sprawach, a to już widać.

Gość gość
liczyłem na ciekawą rozmowę, a tu nic. Szkoda.

Gość gość
takich rzeczy nie mowi sie przy poznaniu, pozniej jesli dziewczyna bylaby Toba zainteresowana to pewnie nie bylby to jakis ogromny "problem" - z reszta to juz zalezy od konkretnej "osobniczki", dla mnie nie mialoby to znaczenia, nie uwazam ze jestes dziwakiem.

Gość gość
wiesz, ja też nie chcę tak o sobie myśleć, ale z wiekiem coraz bardziej zauważam swoją inność. Niejeden nastolatek ma w tych sprawach większe doświadczenie, niż ja.

Gość gość
To może być atutem. W koło same męskie d****i, na których pały nadziewało się tyle bab!, Spokojny, odrobinę nieśmiały i niedoświadczony dojrzały facet mógłby się niejednej kobiecie spodobać ;)

Gość gość
a... ja wcale nie jestem taki dojrzały, ani tym bardziej doświadczony, spokojny... to różnie. Żaden ze mnie ideał.

Gość gość
myślisz, że w jakim wieku powinienem móc zainteresować dziewczyny?

Gość gość
Ale dojrzalszy niż nastolatek, który może i miał już kilka dup, ale w głowie puuusto. Tak myślę, ponieważ zakładam, że 29 latek ma już jakieś konkretne spojrzenie na życie i otaczający świat.

Gość mmmmmmm6
nie ma reguly, uderzaj do tych, ktore Ci sie podobaja a nie opracowuj strategii sukcesu ;)

Gość gość
serio myślisz, że mam jakieś szanse? Jak mógłbym zacząć, bo naprawdę nie mam w tym doświadczenia i na pewno popełnię różne głupie błędy.

Gość gość
mozesz zawsze powiedziec tak - ze rodzice c***owiedzieli ze seks dopiero po slubie i szukasz tej jedynej - tu bylo juz duzo takich madrych no moze czekaja na CIEBIE

Gość gość
akurat tego rodzice mi nie powiedzieli, sam też nie mam takich poglądów.

Gość gość
no wlasnie - spoko udezaj do kazdej a potem jej opowiesz ta bajeczke o seksie dopiero po slubie i bedzie przeszczesliwa ze ciebie spotkala bo to dzis UNIKAT

Gość gość
przestań, nie mam zamiaru opowiadać takich bajeczek, bo też nie zamierzam się od razu z nikim żenić...

Gość gość
no wiem wiem ale musisz tak sklamac w obronie wlasnej cnoty no bo jak inaczej powiesz ze zedna cie nie chciala ? - brzydko by bylo

Gość mmmmmmm6
a powiedz dlaczego Ty w ogole chcesz powiedziec ,ze jestes niedoswiadczony? Bo mi sie cos wydaje ,ze to nie widac, instynkt robi swoje.

Gość gość
a zenic sie nie musisz no co ty tak od razu ?

Gość gość
no jednak jak się nigdy z nikim nie było to raczej chyba widać, nie ma siły.

Gość gość
taka tylko proba przeciez

Gość gość
sorry, mógłbym wiedzieć z kim rozmawiam? Jesteś dziewczyną chłopakiem?

Gość gość
jak sie z nikim nie bylo to widac ? a gdzie ? zwierzaczki i kotki i biedronki - wszystko ma ten pierwszy raz ...tz. instynkt biologia ... a nasze babki pomysl sobie jak to robily w tych dluugasnych kiecach

Gość gość
i owszem jestem kobieta i mogla bym byc twoja matka wiec wiem co mowie ale ja nie jestem tu jedyna z tego co czytam ...

Gość gość
i owszem jestem kobieta i mogla bym byc twoja matka wiec wiem co mowie ale ja nie jestem tu jedyna z tego co czytam ...

Gość gość
nie mów,że nigdy konia nie waliłeś :0

Gość Besssss89
autorze ja mam 24 lata i 000000000000000000000 doświadczenia z facetami i wiesz czuję się przez to jak dziwak:o ja wręcz mam tak zjechaną psychę, że nie planuję się z nikim nigdy wiązać (zresztą szanse na poznanie faceta mam bardzo małe) myślę że kiedy w końcu kogoś poznasz i wyznasz jej, że nie byłes nigdy w związku, spotkasz się albo z wyśmianiem (wersja hard) alboze zdziwieniem, i/albo ze zrozumieniem i akceptacją