Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamietacie 11 wrzesnia 2001 S

Polecane posty

Gość gość

To juz ponad 12 lat :O A wydaje sie tak niedawno. 11 wrzesnia lezalam skacowana po urodzinach ktore obchodzilam dzien wczesniej i nagle podali w TV i pokazali jak wala sie blizniacze wieze.

Gość gość
ja akurat przyszłam ze szkoły(chodziłam do 6 podstawówki) i pamiętam ze była ladna pogoda w ten dzien

Gość gość
i co ? ameryka i tak to dno , teraz niemcy sa góra

Gość gość
No a co to ma do rzeczy kto jest na dnei a kto na gorze? Pytanie brzmi jak pamietacie ten dzien, bo jakby nie patrzec zginelo wowczas kilka tysiecy ludzi, rozpoczal sie pewien nowy dzial w historii swiata.

To był szok .Ja stary chłop płakałem przed ekranem . Oby nigdy więcej takich relacji .

Gość PraweaTywea
No wlasnie wtedy była ładna pogoda pamietam, i jako ze byl to wrzesien to bylo to krotko po rozpoczciu roku szkolnego a ja wtedy chodzilam do klas nauczania poczatkowego wiec sie nei przejelam za bardzo, ale pamietam ze denerwowalam sie bo nie bylo wieczornynki tylko pokazywali na kazdym kanale Nowy Jork.

Pamiętam doskonale, wtorek popołudniu, akurat miałem włączony TV na tvn24, rozpakowywałem się po powrocie z trasy, włączyłem w momencie jak płonęła pierwsza wieża, nawet nie słuchałem, myślałem że pokazują jakieś zdjęcia z filmu katastroficznego itp. i nie zwracałem uwagi, ale za chwile Pochanke zaczęła lamentować, że druga wieża itd. taaaa, a tu Amerykańce (bądź żydki) zburzyły WTC 🖐️

Gość PraweaTywea
Moja babka wtedy była niesłychanie przejeta, po calej rodzinie dzwonila.

Gość gość
ja bujałam w wózku moja kilkumiesięczną córeczkę, mieliśmy chyba iść na spacer i zatrzymałam się przed tv

Gość gość
w autobusie kierowca słuchał głośno wiadomości

Gość gość
ja byłam na działce u koleżanki po tym jak facet agresywny wywalił mnie z domu krótko po tym jak mnie pobił.....zapamiętam do końca życia, piłyśmy kawę...a moja mama była wtedy na granicy polsko niemieckiej i bałam się co sie stanie