Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy starszy facet mówi Kocham Cię

Polecane posty

Gość Marek50aaa
darkqueen a jeśli napiszę Ci teraz że zmyśliłem to wszystko? A moja kochanka jest dla mnie tylko młodą, ponętną d**ą do przelecenia? Myślisz że nie można powiedzieć wszystkiego, wszystko napisać, zrobić, by uzyskać zamierzony cel? Wiedziałem że jakaś kobieta napisze że mnie nie potępia za to że mam inną na boku. Tak samo wiedziałem że moje sztuczki zadziałają na młodą, ładną ale naiwną kobietę. I co Ty na to? Teraz mnie wreszcie potępisz jak każda porządna kobieta? Tym bardziej, że sama możesz zostać oszukana przez swojego kochanego mężusia albo zbajerowana przez żonatego (nawet nieświadomie, po prostu Cię nie poinformuje) faceta? Jak się czujesz? Masz jeszcze jakieś zrozumienie dla potrzeb naszej męskiej natury? :D :D

Gość darkqueen
Życie w kłamstwie.. Smutno brzmi.. Kiedyś myślałam inaczej, dziś dopiero zrozumiałam, że "wierność" takie słowo nie istnieje.. Istnieje "szacunek" i "tolerancja"..

Gość darkqueen
Napisałam, że Cię nie potępiam, lecz nie napisałam, że Cię rozumiem.. Czytaj ze zrozumieniem.. Widzę tylko jaki obraz przedstawiają swoją osobą mężczyźni.. Czy teraz Cię potępiam? Widzisz to nie moja sprawa.. To kiedyś życie to zweryfikuje Marku..

Gość darkqueen
Nie mi to oceniać.. Poza tym napisałam, że Cię nie potępiam, a nie że Cię rozumiem.. Resztę życie zweryfikuje Marku, nie ja..

Gość Marek50aaa
Tak istnieją wierni faceci ale kobiety puszczają się z żonatymi i takich na mężów sobie wybierają. Jakbyście chciały wiernych to byście nie leciały na facetów z dużą ilością testosteronu. Pretensje miej do kobiet.

Gość darkqueen
Mam wrażenie, że bardzo zależy Ci na krytyce z mojej strony i na tym, żebym powiedziała prawdę jacy są mężczyźni. Czy poczujesz się dumny, gdy wygłoszę najgorszą prawdę o Was, mężczyznach? Czy naprawdę będzie Ci to schlebiać? Poczujesz się dumny?

Gość darkqueen
Twoja żona chyba do puszczalskich nie należy.. Nie jesteś obiektywny..

Gość Marek50aaa
Widzę że kobiety lubią słuchać o miłości nawet jeśli jest między żonatym a młodą kobietą która wie w co się pakuje.

Gość gość
Marek a spisz z zona???

Gość Marek50aaa
Czasem. Kocham żonę ale już mnie nie podnieca jak dawniej. Raz na na parę tygodni, ona inicjuje.

Gość gość
o matko tego sie obawialam, a z kochanka jak czesto??

Gość Marek50aaa
Z kochanką spotykam się raz na dwa tygodnie, dwa dni pod rząd, czasami mam czas i jakąś wymówkę dla żony więc zdarzają się też spontaniczne spotkania. :)

Gość gość
no wiem a powiedz nie boisz sie ze kochanka powie zonie o was???

Gość gość
i co powiedziales kochance ze z zona tez spisz czy ja klamiesz?

Gość Marek50aaa
Nic nie wie, przecież kocham moją żonę, jest wspaniała! Nie moja wina że do tego doszło, jakbym miał wybór żeby mnie spotkała miłość do drugiej kobiety to wolałbym tego uniknąć!

Gość Marek50aaa
Kocham też moją kochankę i mówię jej o tym często.

Gość gość
Kkkkk

Gość gość
To jest czysta prowokacja !` Autorka topiku to dzieciak tak nie pisze dojrzała kobieta ! Zaraz wysle wam 2 topik który na bank nalezy do niej , ta sama historia tylko czesc pozmieniana

Gość gość
A Ty Marku nie kochasz ani koxhanki ani zony taka prawfda w swojej kochance ujęło Ciebie to ze taka młoda kobieta sie zaduzyła w Tobie , jak inna pokaze zainterespowanie tez mozliwe ze stracisz dla niej głowę .

Gość gość
hehhe akurat zona do niego przychodzi, zona to sie zamyka w drugim pokoju i sie cieszy ze ma spokoj

Gość gość
Marku, a powiedz mi czym się sugeruje taki starszy mężczyzna wybierając młodą partnerkę na kochankę? Ona mu się podoba, darzy ją jakimś uczuciem? czy po prostu wie, że trafił na naiwną i stara się to wykorzystać? odpisz proszę:-)

Gość gość
ja c***owiem- podoba mu sie z wygladu ale tez moze mu sie podoba jej swiezosc, energia, naiwnosc tez.. znam taka pare i sa razem 6 rok.

Gość gość
Nie zawsze mu sie podoba z wygladu czasami z braku laku bajeruja taka a nie inna , wiedza ze młoda ładna by sier takim nie zainteresowała , wiec wybieraja młoda ale jednoczesnie mniej urodliwa taka której nikt nie chce nawet dotykać .

Gość gość
Face chce sobie po prostu po uzywqac , jesli myslisz ze to z miłosci to jestes niesamowicie naiwny , on ma pełno takich jak Ty i czeka która 1 wsza mu ulegnie , i ot cała filozofia .

Gość gość
A ty potrzebujesz dobrego kopa ! I zycze Ci zeby Cie kopnoł w ten zad ! Jestes durna głupia i pewnie brzydka jak noc ze bierzesz sie za takiego star**** !

Gość gość
moge uwierzyc ze sie zakochal ale nie odejdzie na pewno

Gość gość
To jest prowokacja znudzonego lub znudzonej 12 13 latki !

Gość gość
Pytanie do autorki po jakiej szkole jestes ?

Gość gość
a co to ma do rzeczy

Gość gość
tak, taki facet może się zakochać sprawa jest taka czy chodzi ci tylko o sex, jesli to akceptujecie to tak, bo w tym wieku on zycia nie obroci o 180 stopni