Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Hej :-) Wczoraj, a w zasadzie dziś w nocy przeżyłam swój pierwszy raz. Zakopanem krwi, bolało i caly dzien towarzyszy mi takie dziwne uczucie, a oprócz tego ciągle chce mi się siku, najchętniej biegałabym do łazienki co minutę. Czy to normalne? Z gory dzięki za odpowiedź.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Aj piszę z telefonu, zamiast zakopanem miało być"było". Ale ze mnie gapa :D

Gość gość
i tak dalas bez slubu?

Gość gość
A czy to normalne: podczas pierwszego razu nie krwawiłam i nie czuła bólu, podczas drugiego i trzeciego też. Dopiero w pozycji na stojąco od tyłu po wszystkim patrzę, a tam dużo krwi, ale bez bólu. Jak widać każdy jest inny. Czy moje normalne, czy twoje normalne, odpowiem- tak, choc każdy przechodzi to po swojemu

Gość gość
Pytam czy to normalne objawy, a nie czy powinnam dać przed czy po ślubie. Odpowie ktoś?

Gość gość
Dzięki! Strasznie mi to uczucie przeszkadza, mam nadzieję, że szybko przejdzie.

Gość gość
własciwie normalne... jesli chodzi o dziwne odczucia to zaleza poprostu od twojej psychiki, dla wiekszosci dziewczyn to jednak spore przeżycie... symbol. Jesli chodzi o pieczenie i problem z pęcherzem... jakby nie patrzeć jakaś tam rana, otarcie, jakieś tam bakterie - kup jutro urinal i cos z kwasem mlekowym dopochwowo.. albo tantum rosa do irygacji.

Gość gość
Przebicie błony dziewiczej bywa bolesne i krwawe. A to ciągłe siusianie? Pewnie z emocji. Poczekaj jeszcze dzień, powinno przejść.

Gość gość
Trochę mnie uspokoiliście. Rzeczywiście poczekam do jutra, jak nie przejdzie to kupię coś w aptece. Dziękuję :)