Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do ilu lat byscie chcieli zyc pytajnik

Polecane posty

Gość gość

? ja max 55

Gość gość
Ja chce żyć do 2101 roku, czyli żyć 115 lat. :)

ja planuję dożyć setki skoro człowiek jest w stanie z fizycznego punktu widzenia żyć 120 lat, to ja, dobrze się prowadząc, w sensie - dbając o zdrowie, liczę na stówkę :) /

Gość gość
80 Nie rozumiem tych co chcą żuć 55 lat, życie to najcenniejszy dar i trzeba się nim cieszyć.

Gość gość
EWA3333333 - problem w tym, że ty bardzo źle sie prowadzisz :D:D

Gość gość
zycie nie jest darem zycie to umeczenie codzienna walka o byt, bieda, choroby, kombinowanie, ponizanie w pracy, samotnosc co w nim niby takiego cudownego? mi do 50 starczy tego dobra

Gość gość
Życie to DAR i masz szczęście, że żyjesz. Porozmawiaj z chorymi którzy umierają na raka, białaczkę itp. oddali by wszystko żeby żyć, nawet w ubóstwie. Tak są choroby, bieda, kombinowanie ale jest też masa pięknych rzeczy i chwil dla których warto żyć! Życie nie jest umęczeniem, nie, nie, nie.

Gość gość
Życie to DAR i masz szczęście, że żyjesz. Porozmawiaj z chorymi którzy umierają na raka, białaczkę itp. oddali by wszystko żeby żyć, nawet w ubóstwie. Tak są choroby, bieda, kombinowanie ale jest też masa pięknych rzeczy i chwil dla których warto żyć! Życie nie jest umęczeniem, nie, nie, nie.

Gość gość
do momentu kiedy będę w stanie wszystko koło siebie robić, logicznie jeszcze myśleć a jak będę rośliną to nie chcę żyć ani dnia żeby nie męczyć rodziny i siebie

Gość gość
pytasz dla jakich chwil??? nie starczyło by mi nocy żeby wszystko wypisać... Ale uogólniając: Dla miłości, dla marzeń, dla innych, dla drobnych i wielkich przyjemności.

Gość gość
Kiedyś bym powiedziała 60? Dziś wiem, że chcę żyć jak najdłużej. Mam 57 lat i dopiero widzę po co żyłam. Mogę powiedzieć tak chciałabym żyć dopóki nie będę ciężarem dla moich bliskich. Jeśli zdrowie dopisze niechbym tej setki dożyła.

Gość gość
viki022 to z tobą jest problem. Nie masz marzeń?? wszyscy mają, niczego w życiu nie pragniesz??

dla jakich chwil warto żyć? róznorakich dziś np. zauwazyłam nowy kiełek kwiatowy w storczyku - miło :) kot mi sie kładzie na kolanach - miło facet mnie przytula - miło dyro mnie pochwalił - miło tacie coś załatwię - miło nie było jeszcze ślisko na drodze - miło ja już nei mówię o jakiś spektakularnych tupy widok wakacyjny zapierający dech w piersiach czy info o wyleczeniu bliskiej osoby /

Gość gość
Są ludzie co życia nie doceniają. Oby nie musieli kiedyś o nie walczyć.