Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Prawiki i inni pogadamy

Polecane posty

No ale jak nie masz bliskich kontaktów z płcią przeciwną od lat, to nie jest to fajne.

Gość dawny cream
ja tam jakies kontakty mam ale , nie podobam sie i tyle

Beruthiel-A jaka to różnica, skoro nie masz wyboru. Fajnie jest mieć wybór i być samemu. A po twoim pisaniu, to domyślam się że do atrakcyjnych dziewczyn nie należysz.

Gość gość
ja tam jestem zadowolony. przynajmniej baby mi nie włażą na głowę, nie zasypują mnie jakimiś pierdołami dnia codziennego. jest spokój.

gość-Racja, czasami dobrze jest jak się nie ma wyboru, bo przynajmniej błędu się nie popełni.

Gość bsa wybrałeś już dziwkę
?

Jestem atrakcyjną, długonogą, długowłosą dziewczyną. Ostatni związek zakończyłam niecałe 2 tygodnie temu. Jak zerwałam to odetchnęłam z ulgą :) Jestem sama z wyboru, mimo, że mam wielu adoratorów i facetów, którzy chętnie by się ze mną umówili.

Fajnie w tej Brazylii, z drugiej strony dużo lewactwa na tych plażach i w klubach.

Gość gość
a czytał ktoś z was najwyższy czas? fajny artykuł znalazłem: http:/ /nczas.com/publicystyka/brazylia-zwalcza-fawele-skutek/

bsa wybrałeś już dziwkę-Nie idę na d***** a jak już to nie po seks, bo jeszcze HIVa załapię.

A po co tam innego iść? Trzeba się przełamać i z normalnymi dziewczynami gadać.

Beruthiel-Czyli że zaspokoiłaś swoją ciekawość o związku, ciekawość seksu i teraz wybrałaś samotność. Ciekawe kiedy ci się znudzi.

Gość AK74
Ja gadałem ale i tak w ich oczach jestem smieciem. Śmieciem niewartym umówienia się.

Ja muszę jeszcze wiele rzeczy sprawdzić, wiem zresztą że jestem przystojny. Ale magnetyzmu może nie ma, chociaż robię postępy. No i niski status społeczny, ale to można obejść.

Gość AK74
czy to nasz niski status społeczny czy też niewyjściowa gęba

Beruthiel-Ja mam dobry charakter, a to że kobiety nie lubią szczerości to już inny temat.

Ja lubię szczerość, ale nie taką, jaką Ty się posługujesz. Twoją szczerość można zrównać z bezczelnością.

Gość prawik rap
To my prawiczki z kafe każdy z nas to miękki wafel nie mamy bajeru, sposobu na kobiety i przy red tube zaspokajamy swe podniety to my prawiczki z kafe każdy z nas drze łacha dziewczyny nas nie zauważają inni faceci wyśmiewają jesteśmy jak powietrze nie śpiewają o nas w metrze wiec bierzemy sprawy w swoje rece mówimy wam w piosence jak wygląda nasze życie o zmierzchu i o świcie gdy bijemy konia wyrzuca nas ochrona z modnych klubów oczekujemy cudu że jakaś panna miła z odsieczą nam przybyła wtedy się budzimy to już ósma rano czas już na śniadanie a potem czeka siedzenie przed kompem tak do dwudziestej czwartej Nie mamy pracy, albo mamy kiepską Rozdajemy ulotki, jest ciężko 4 złote na godzinę za tysiąc ulotek każdy z nas trzyma swą cnotę dla tej jedynej księżniczki ale jakoś nie widza nas piczki czy to nasz niski status społeczny czy tez niewyjściowa gęba wielu z nas łysieje wielu nie ma zęba dentyści kosztują a nas na nich nie stać Pierwszy przy majku, nazywam się Loser i ciągle się łudzę, tak ciągle się łudzę ze piękność z kościoła mnie dostrzeże i spośród tysięcy mnie właśnie wybierze ale ona tylko przechodzi obok i myśli sobie "co to za zbok wciąż się na mnie gapi" to właśnie ja trapi, to ją trapi Chcieliśmy fajnej laski, Nie wiedzieliśmy, że to są cienie i blaski, Sparzyliśmy się w akcji, Oczekiwaliśmy waszej reakcji, Dzisiaj takie czasy, Ani rusz bez gadki czy kasy. My nie jesteśmy do sexu ludzie, kontakty społeczne idą zawsze w znoju i trudzie. Kobiety lubią znanych bogaczy, a nie chudych, płochliwych partaczy. Szereg odcisków na dłoniach też nie pomaga, bo każda już wie, że taki sam ze swoim koniem się zmaga. Ci co mają mordy jak spleśniałe ogrodzenie, niewielkie szansy już posiadają na potomka spłodzenie. Ostatnią radością mego prawicowego życia, poezja na kafełe i samotne upicia. Topię dziewicze żale w strumieniach wina, już żadna, żadna nie chce mnie dziewczyna!

Beruthiel=Skoro byłaś w wielu związkach, to czemu jesteś dziewicą? Katoliczka czy aseksualna?

Ogólnie stawiam na aseksualną, dlatego też cię tak ciągnie do tego żyda, który też jest aseksualny.

Dlaczego mnie ciągnie do Niego, to nie jest już Twój interes. Jestem głęboko wierzącą osobą i nie uznaję seksu przed ślubem.

Gość IMO776776
Beruthiel http:/ /www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/28a2d73f7e4311ba.html

Beruthiel- a po co miał bym udawać? Zastanawia mnie tylko to, że nie bałaś byś się związać z aseksualistą, nawet miała byś problem z zajściem w ciążę, a in vitro pewnie nie uznajesz. A swoją drogą to czyżby faceci cię olewali, bo nie chciałaś iść z nimi do łóżka?