Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurwa stracilam łącznosć dokładnie na czas jak miałam dawać korki online

Polecane posty

Gość gość

i akurat na ta jedną najważniejszą k***a godzinę straciłam neta k u r w a dlaczego głównym uczuciem w moim życiu jest j e b a n y gniew????czemu musze byc taka nieszczęśliwa?;-/// z matką swię aby pokłóćiłam, bo twierdzi, że tracę dostęp do sieci, bo mam wiele okien otwartych a zazwyczj mam nie więcej niż 5 jak net jest słaby to zawsze za wiele ale dla dobrego i 10 ikon nie robi;-/// matka słuchawką rzuciła i c h u j z*****y dzień;-/

Gość autorke topike
k****, matce korki dajesz, ciekawe z czego????!!!!!

Gość gość
Z czego te korki, bo z postu wynika, że jesteś bardzo "mądra".

Gość gość
matce korków nie daję, ale znią gadałam o tym a czemu wynika, że jestem "bardzo mądra"??? wkurzyłam się i tyle;-/ grerrr.r........ nk****, akurat kiedy mma okazję zarobić;-((( to się musiało z j e b a ć cały dzień miało, to nieeeeee....;-/ tylko dokładnie w ten czas korki miałam mieć od 20 do 21 net nawalił dokładnie między 20.15 a 21.17 jak się nie w*****ć/????

Gość gość
Bardzo często osoby które mają korepetycje w swoim domu (szczególnie z angielskiego albo innego języka obcego) wychodzą z domu bo nie chcą miec tych korków bo nauka języka jest dla nich najbardziej męczącą nauką jaka może być nawet matmy się chętniej uczą

Gość gość
w życiu nie słyszałam większej bzdury. Niby czemu miałoby tak być, co? sami się zgłaszają, sami płacą, a następnie co? nigdy nikt mi z chaty nie uciekał chyba to wina wichury- licze, że o to chodziło k u r w a, no nie, jak się w*******m, przesada... złośliwosć rzeczy martwych nienawidze kompa g***o, które zdominowało świat

Gość gość
bywa czasami restart pomaga modemu lub rutera